28.2.14

When love walked in [s1 ep3] (2012)

Toimub suur pidu ning Chairman Yuan tutvustab rahvale oma lapselast Ya Yini. Sinna tuleb ka Ya Yin, kes loodab kohtuda Chuaniga. Yu Jiang märkab teda aga ei ligine. Xu Yang ja tädi avastavad Ya Yini ja püüavad teda minema saata. Tädi valab tüdruku kleidi sööki täis. Kõik vaatavad ning Ya Yin jookseb nuttes minema. Qiong läheb tüdrukule järele ning alguses kardab Ya Yin et Qiong ongi Chuan aga siis naine rahustab, et mees ei saanud tulla kui näeb et Ya Yin kartis, et mees võis seda stseeni näha. Ka kuuleb Ya Yin,et Chairman leidis oma lapslapse ning selleks on Shen Ya Yin. Ta ütleb peaaegu et tema nimi on Ya Yin kuid siis lahkub.

Ya Yin kuuleb onult, et ta ongi Chairmani tütar kuid enne kui vanaisa ette ilmub, tahab ta asja üle järgi mõelda. Talle meenub kuidas ta isaga koguaeg kolis, sest Chairmani mehe ostsid neid taga ja tahtis tüdrukut ära viia ning sel põhjusel ka tüdruku isa suri. Ya Yin ei tea mida teha. Pidu on läbi ning Xu Yang nimetab Ya Yini oma õeks, ning see ei jää märkamata ning poiss püüab nüüd segadusest välja rabeleda. 

Yu Jiangil ja tädil läheb ütlemiseks ning isegi Qing Feng ja Shang Lin saavad aru, et Yu Jiang on seekord päris vihane. Hiljem vestleb poiss Ya Yiniga netis ning suudab tüdruku tuju tõsta. Ya Yin vaatab oma isa joonistusi. Õhtul hilja läheb Yu Ru Yu Jiangi tuppa rääkima ning tädi käitumise pärast vabandama ning uurib miks poiss nii väga Ya Yini kaitseb kuid Yu Jiang teatab et ei kannata ülekohut eriti nende peol ja rahva ees ning Yu Ru lahkub. Ta on õnnelik, et sai Yu Jiangiga omavahel rääkida ja ehk natukene lähedasemakski.

Hommikul valmistab tädi Ya Yinile rikkalikku hommikusöögi ning Ya Yin teatab et ei tea mida veel vanaisa uudisega peale hakata ning tädi püüab tüdruku veenda et las asjad jäävad niinagu nad on. Ya Yin ei kavatse minna vanaisale tõtt rääkima kuna ei ole oma isa surma talle andestanud. Shang Lin ja Qing Feng arutavad lapselapse asja ning leiavad palju erimeelsusi ning kavatsevad asja salaja uurima hakata et kas too Ya Yin on ikka see õige Ya Yin.

Ya Yin peab taas pakke laiali jagama ning satub Chairman Yuani firmasse. Ta lohutab et ei jookse selles suures majas mehega kokku nng kui administraator annab tüdrukule mänguauto ja ta seda proovib, siis sõidab auto täpselt Chairman Yuani nina alla...

Shang Lin: Yu Jiang is mad.
Qing Feng: He's really angry..
Shang Lin: But why?

Ya Yin: That Chairman Yuan is most likely on the highest level of the building. No matter how unlucky you are, you won’t run into him

10/8 (oh pagana..vähemalt keegi hakkab lõpuks asja uurima... millal küll nad teada saavad??? ahh.... ei jõua oodata ja see Yu Jiang on nii lahe :D )


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar