2.3.14

Itazura na kiss [s1 ep4] - Kiss without feelings (1996)

Naoki läheb Kotoko tuppa midagi ütlema aga tüdruk saab asjast valesti aru ja koperdab otse poisile otsa, isad jõuavad koju ja leiavad nad põrandalt pikali. Ema tuleb ka koos Yukiga tagasi ning saab teada et tema geeniusest poeg Naoki oskab süüa teha. 

Koolis on asjad nii kaugel, et oleks aeg valida endale ülikool kuhu edasi minna, tundub et kõik teavad mida ja kuhu nad tahavad aga Kotokol pole aimugi. Kõik peavad loomulikuks et Naoki astub Todai ülikooli. Aga ka Naoki ei tea veel täpselt mida ta tahab.. Kotoko tahab aga Naokiga samas koolis õppida ning otsib koole Todai lähedusse. Ning siis saab Kotoko teada et Nakamura töötab ta isa juures ja tahab saada kokaks. Tüdruk ei jäta Naokit rahule ja tahab teada mis plaanid tollel tulevikuks on.

Reiko kutsub Naoki kohtingule ning keelab Kotokol see rikkuda. Tüdruk aga varjab ennast päikseprillide taha ja luurab kohtingut. Sama teeb ka Naoki klassivend kes on Reikost sissevõetud. Reiko tahab teada mis plaanid poisil on et siis temaga samasse ülikooli minna ja sama eriala õppida. Naoki aga ei tea ja ühel hetkel Reiko suudleb Naokit. Seepeale tõuseb Kotoko üles ja Naoki näeb tüdrukut. Kotoko nutab terve tee koju ja ei tule õhtul sööma.

Koolis levivad pildid Naoki ja Reiko suudlusest ning siis et Kotoko ja too kutt käisid luuramas. Kotoko sõbranna teatab Reikole et Kotoko suudles Naokit esimesena ja seda juba esimesel koolipäeval. Reiko tahab Naokilt teada kas see oli tõde ning poiss teatab et see juhtus kogemata ja polnud üdse meeldiv. 

Õhtul kodus lahkub Naoki isa ruttu tööle ning ema tuleb teatega et tahab remonti teha. Naokil viskab üle ja süüdistab ema olemast hoolimatu, lastes isal koguaeg tööd teha ja ei huvitu mehe tööst ning et too planeerib koguaeg tema elu. See on kõigile shokiks. Naoki ei tea mida teha ja mõelda..

Kotoko ja ta isa plaanivad välja kolida. Naoki viib avalduse et õppida Todais aga muutis eriala. Kotoko saab asjast valesti aru ja arvab et Naoki tahab minna keskkooli nimelisse ülikooli kuhu temagi plaanib. Siis aga teatab Naoki et vahetas ainult eriala.

Isa tahab pojaga rääkida ja et too vabandaks ema ees. Naokil viskab taaskord üle ja ta lahkub majast. Kotoko tormab järgi ja ütleb poisile kõik mis ta temast arvab ja teatab et vihkab teda. Naoki suudleb teda ja teatab et püütku tüdruk nüüd teda vihata. Hommikul teatab söögilauas aga Naoki, et tahab majast välja kolida...

Kotoko: Something feels wrong...

Naoki: What I want to do has nothing to do with you.

10/8 (god.. kõik millega ma arvestanud olen toimuvad hoopiski teistmooodi :D nii lahe :D)




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar