7.3.14

When love walked in [s1 ep4] (2012)

Ya Yin on hirmunud ega tea mis nime ega numbrit öelda, kuna kardab töökohta kaotada. Chairman Yuan laseb tal lõpuks minema. Qing Feng ja Shang Lin uurivad Ya Yini kohta. Shang Linil õnnestub tüdrukuga rääkida ning saada sõbraks ning nad lähevad kohvikusse kohvi jooma.

Seal püüab kutt tüdrukut rääkima saada aga enne kui midagi välja räägib, tormab Ya Yin minema. Samal ajal saab Qing Feng teada kes tegelik Ya Yin on ning meestel tuleb idee. Ya Yin saab tellimuse suurde majja ning viib selle kohale, talle tuleb vastu Shang Lin ning kui nad söögituppa jõuavad on seal ka Yu Ru ja ta tädi ning vend ning Ya Yin ei tea kuhu poole joosta või mida teha. Shang Lin ja Qing Feng muigavad omaette. Tädi on paanikas.

Ya Yin peab toitu serveerima ning Chairman tunneb ta ära. See et need kaks on kohtunud on kõigile üllatuseks. Onu Mo räägib Chairmani tervisest ning Ya Yinil on raske pisaraid tagasi hoida. Chairman lubab naisel lahkuda ning tädi hingab kergendatult. Majast lahkudes jookseb Ya Yin kokku aga Yu Jiangiga ning poiss arvab et tädi kiusas taas ning läheb kohvikusse et tüdrukule teatada et tema ongi Chung aga ei jõua, sest tüdruk tahab et ta lahkuks ja tädi tuleb kohale.

Ya Yin viskab poisi välja ning tädi annab Ya Yinile tshekki suure summaga ja lennukipiletid ning veenab Ya Yini linnast ja riigist lahkuma, et Chairman ega keegi teada ei saaks, et tema on õige lapselaps ning kuna Ya Yin tahtis niikuinii välismaal õppida siis nüüd oleks tal võimalus. Ya Yin aga ei taha minna kuna sai just töö oma unistuste agentuuris. Yu Ru lõigub vanaisa jaoks puu ja juurvilju ning palub et vanaisa lubaks teda firmasse kaasa ning et Yu Jiang talle firmas seltsiks oleks. Poiss pole eriti vaimustuses aga vanaisa pärast on nõus.

Mo: I have never done such sneaky things before.

10/8 (God see tädi ajab vihale.. millal nad tõe teada saavad?? grrrhhh )


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar