12.3.14

The woman who still wants to marry [s1 ep1] (2010) - 아직도 결혼하고 싶은 여자

Shin Young on 34 aastane ajakirjanik, kes on oma poiss-sõbraga väljas ja mees kingib talle sõrmuse ja teeb abieluettepaneku. Naine on rõõmus ning näitab sõrmust ka oma töökaaslastele. Mees tahab naise emaga ka kohtuda.

Ühes motellis toimub tulekahju ja Shin Young läheb sinna. Ühes toas on aga naine ja mees kinni jäänud ja peavad pääsemiseks aknast alla hüppama. Shin Young tunneb mehes ära oma kihlatu ning on shokis. Kaameramees käsib naisel meest intervijueerima minna ning alguses on mees nõus kuid kui näeb naist siis jookseb minema.

Shin Young ei saa aru miks mees teeb ettepaneku ja siis samal õhtul läheb teise naisega motelli. Ta tahab mehele sõrmuse ja kõik kingitud asjad tagasi anda kuid sõbranna keelab. Shin Young läheb mehe maja juurde ja seal karjub mingi naine, korteriomanik viskab sellele naisele kausiga vett näkku ning kausiga saab pihta ka Shin Young.

Shin Young masetseb kodus ning leiab oma eks-kihlatu pulmakutse ning meenutab kuidas ta palus mehel oodata 2 aastat, kui naine Washingdonis on ning mees ei olnud nõus ning Shin Young loobus reisist kuid Sang Woo sai aru, et naine ei taha temaga olla.vaid tahaks reisile minna, ning nad lähevad lahku. Naine on koos kaaslastega ning reisib palju.

Tagasi tööl valmistub ta tähtsate isikutega kohtumiseks, et neist lugu kirjutada ning ülemus kutusub naise enda juurde, sest on kuuulnud et naine tahaks lahkuda aga midagi sellist ei ole naisel kavas.

Shin Youngi töö juurde tuleb too naine motellist, kes oli Shin Youngi mehega koos ja tahab et naine annaks mehe kihlasõrmuse tagasi. Shin Youngil pole seda sõrmes ning too naine annab talle numbri.

Shin Young esitletakse auhinnale ning sinna tuleb ka Jung Da Jung, keda Shin Young konverentsil nägi ning naine kutsub ta väiksele joogile. Seal saab Shin Young teada, et Jung Da Jung oligi too naine sel ööl, kes sai veega üle valatud ning kui ta seda Da Jungile ütleb tormab naine viina kummutama ja siis haiglasse. Sealt tirib Shin Young ta oma sõbranna Boo Ki juurde.

Da Jung tahab oma eksile helistada, et teada miks mees ei vasta ning kasutab selleks Shin Youngi telefoni. Boo Ki räägib ning kui mees uuesti helistab siis Shin Young lepib mehega kohtumise kokku ning selgub et mees peab Da Jungi liiga naiiviseks.

Siis aga on üks mees kohtingul naisega ning Min Jae loeb mehele ette mida mees peaks ütlema. Selgub, et too mees ongi see sama arst kes Da Jungi pikalt saatis.

Shin Young peab tegema intervjuu ja video kuid Min Jae mängib kitarri. Shin Young annab poisile kümme minutit kuid poiss ületab selle ning kui naine uuesti läheb siis keeldub Min Jae lõpetamast. Shin Young läheb autosse ja võtab sealt tangid ning lõikab kitarri juhtme läbi.

Boo Ki: Where's the ring?
Shin Young: Threw it away
Boo Ki: Where did you threw it?
Shin Young: To the trash can
Boo Ki: Looks like you were just keeping it safe in the trash can

Sang Woo: What mad ambition is driving you to go and train for 2 more years?

Shin Young: I know I’m going to die someday.

Shin Young: All of sudden, I start liking her.

Guy at work: Why would I date 34 years old woman?
Shin Young: Sunbae, you are 39 years old.

Shin Young: You wanna get smacked or just leave, then leave.

Da Jung: A straight shot of vodka, no, give me the whole bottle

Doctor:Where is your pain?
Da Jung: My pain is in my heart

Da Jung: I’m going to kill him.

Min Jae: Tell her you know a place where the spaghetti is pure art.

10/7 (Esimene osa ei olnud just wow efektiga, kuni tuli Kim Bum :) ja siis oleks võinudki jääda vaatama )


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar