19.3.14

The woman who still wants to marry [s1 ep2] (2010) - 아직도 결혼하고 싶은 여자

Shin Young jookseb Min Jae eest ära ning naise kolleeg valetab kutile, et naine jooksis teisele poole. Shin Young läheb oma kingadele järgi ning kingsepp hoiatab varaste eest. Autosse minnes tuleb üks mees naisele vatsu ning Shin Young avastab et autost on kott läinud. Ta jookseb mehele järgi aga mees istub autosse ja sõidab minema. Kotis oli kihlasõrmus.

Siis kõnnib tagasi aga enam pole ka autot. Naine jääb kodus magama ning näeb unes et Sang Woo tuleb külla kuid kukub diivanilt ja saab aru et oli uni. Järgmisel päeval saab naine teada, et saadetakse uuele treeningule. Siis helistab Sang Woo ning annab naisele pulmakutse aga Shin Young tahab mehe maha lüüa. Shin Young valab oma viha nooltemängu peale välja.

Min Jae tegi joostes jalale liiga ning arstist sõber aitab teda. Hiljem mängib kodus klaverit ja talle helistab ta isa ning tahab teada kas poiss on üksi kodus.

Shin Young pöördub politseisse, et leida varas. Ta küsitleb tänavalt inimesi ning üks kolleeg on leidnud naisele mehe, kellega Shin Young peaks kohtuma ja võibolla leiab endale lõpuks ka mehe. Shin Young läheb vaatama Da Jungi ning näeb, et naine on lasknud enda juukseid lõigata lühemasse soengusse. Da Jung kutsub Shin Youngi ja Boo Ki õhtust sööma ning kui söödud siis Shin Young viib Da Jungi Boo Ki juurde aga Boo Ki ise läheb pidutsema.

Boo Ki juures meenutab Shin Young milline oli Boo Ki kui nad kohusid. Selgub, et Boo Ki leidis mehe kuid mehe kodus pidi ta koguaeg nõusid pesema, naine läks tööle ja ostis nõudepesumasina kuid see anti tütrele kui too mehele läks ning nõudmised järgmiste laste mehele minekuks kasvasid ning Boo Ki ei suutnud ja peale 10t aastat lahkus ta ning hakkas iseenast üles töötama ning endaga tegelema.

Boo Ki kutsub Da Jungi enda juurde elama aga naine valib Shin Youngi. Levivad jutud, et Shin Young ei taha kihlasõrmust tagasi anda ning valetab et see on varastatud. Ta läheb tolle mehega kohtuma kellega ta töökaaslane kokkuleppis. Alguses on tore ja nad joovad veine, kuid mees tahab et naine igas poosis talle gaga kkong ütlema kuid naisel viskab üle ja ta kõnnib minema.

Boo Ki, Da Jung ja Shin Young lähevad õhtust sööma ning Shin Young teatab et ei tahagi abielluda. Shin Youngi töökaaslane palub naisel tema eest ühes koolis töö ära teha, kuna ise peab minema kuskile reisile. Lõpuks saab ta naise nõusse.

Koolis aga kohtub Shin Young Min Jae'ga, kutiga kelle kitarri juhtme ta eelmine kord katki lõikas. Kutt ootab vabandust, kuid naine ei anna ka alla ning kui poiss on enesekindel ja veidi ülbe siis tunneb naine et see ei saa olema kerge.

Shin Young küsib mis plaanid on Min Jael ning kutt alguses ei ütle kuid kui kõik on läinud siis räägib ta naisele mehest, kes müüb fotokaameraid ja läptope kuigi ise ei tea asjadest midagi. Shin Young tahab seda meest näha ning Min Jae palub naisel õpilase moodi riietuda ning nad lähevad asja uurima. Sinna tuleb ka politsei ja vargad võetakse kinni.

Shin Young leiab oma sõrmuse ning saadab selle tagasi. Ta uurib asju raamatukogu ja seal kohtab ta Min Jae'd. Da Jung kolib Shin Youngi juurde sisse. Shin Young teeb palju tööd ning ühel hommikul ärgates ei saa ta suud lahti teha just enne kui toimub tähtis intervijuu. Ta keeldub haiglasse minemast ning keegi ei oska aidata.


Shin Young: When this world gonna be on my side?

Shin Young: Let go of me! I want to kill that fellow

Min Jae: Ahh! 
Doctor: I have yet to touch your foot

Shin Young: I'm sorry for ruining your guitar. Can I just get you another one?
Min Jae: This is why I hate reporters. They always think they are greater than everybody else


Min Jae: You're not asking about me, but you're asking wheter my house is empty or not?

Boo Ki: We didn't even break traffic rules.

Shin Young: I can't even ask your parents to come
Min Jae: And I can't even ask the broadcasting director to come too.
Shin Young: How old are you? Why are you being so rude? 
Min Jae: What's with my age? Continuing like this, you might start asking for my phone number.


Shin Young: Ha Min Jae? 
Min Jae: How do you know my name? 
Shin Young: I have little bit telepathy

Shin Young: You're so stupid for a senior in university 
Min Jae: No matter how stupid, I still want to walk down the path of giutar only

10/7 (Hakkab huvitavamaks minema. Min Jae on endiselt super nunnu :) aga ma ei saanud hästi aru mis sellel naisel viga oli, et kuidas ta suu niimoodi kinni jäi aga noh kui peab siis peab...)



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar