9.3.14

Itazura na kiss [s1 ep5] - Cold and Hot kiss (1996)

Naoki näeb unes kuidas ema ja isa saavad teada et nad Kotokoga suudlesid ning seda tähistama hakkavad ning kuidas Yuki valib Kotoko tema asemel, ka kuidas emal on plaan tema tulevikuks ning et ta peab Kotokoga kindlasti abielluma. Hommikul teatab ta et tahab välja kolida ning lahkub sõnagi rohkem lausumata. Kotoko tormab järgi ja arvab et see on eilse suudluse pärast.

Koolis uurib Kotoko kas on võimalik suudelda ka nii et tundeid pole ning siis saavad kõik teada et Naoki ja Kotoko suudlesid. Nakamura tormab koheselt Naoki juurde ja sellest tuleb taaskord jama.. Kodus arutavad asja vanemad ning ema avastab et ainus põhjus miks Naoki nii käitub on see et poiss on armunud.

Järgmine päev tuleb Reiko Naokile külla ja teatab vanematele et Naoki ja Kotoko suudlesid ning siis tahab poisiga omavahel rääkida. Ta püüab Naokit suudelda aga ema astub uksest sisse. Kotoko peab aga ekstra pingutama et saada Naoki oma poole. Yuki ei suuda aga uskuda et vend Kotokot võis suudelda. 

Yuki jääb järsku haigeks ning tal diagnoositakse stress. Kotoko tunneb ennast süüüdi ja püüab kõigest väest poisi tuju tõsta, samal ajal ei tee Naoki midagi. Kotokol tekib idee käia läbi kõik klassikaaslased ja lasta neil paberile midagi kirjutada. Tal tuleb sellest aga jama et ta kooli ümber luusib ning Naoki käsib tüdrukul asi rahule jätta aga Kotoko ei kuula teda. Ta saab hilja õhtul omadega valmis ja annab poisile paberi. Naoki halvustab Kotokot ja ta ideed aga Yuki kaitseb tüdrukut ning teatab et vend ei hooli temast üldse aga Kotoko hoolib.

Ema ja isa on nõus laskma Naokit oma elu peale aga siis ütleb ema et see on Kotoko suur võimalus panna poiss endasse armuma ja teha talle süüa. Seda kuuleb ka Naoki ja hakkab vanematele vastu, et need tema eest koguaeg otsustavad ja poiss on nagu mänguasi neile. 

Kotoko saab vihaseks ning lööb poissi kuid jookseb talle välja järgi. Naoki lõpuks ütleb tüdrukule mida ta temast arvab ja tahab et tüdruk minema läheks. Kotoko suudleb poissi ja jookseb minema. Ta kolib koos isaga majast välja. Hiljem tuleb Naoki koju ning vabandab magava Yuki ees...

Kotoko: My second kiss with him was cold as ice..

Naoki ema: Kotoko and Naoki are the most matched couple in Japan!

Naoki: You barge into a family's life and throw mine into chaos.

Yuki: Did my heart catch a cold?

10/9 (oh need vanemad ajaksid mul ka ajud krussi.. ja miks need õpetajad nii leili lähevad selle peale keskeda suudleb ja mis see neisse puutub kes kellega on? )

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar