5.3.14

TUTVUSTUS: 아직도 결혼하고 싶은 여자/The Woman who still wants to marry [Ep1-16] (20.1 - 11.3.2010)

Avastasin uue sarja ja selleks on "The woman who still wants to marry". Teada ka muidu "Still, Marry Me".

Avaosa oli Lõuna-Koreas 20.01.2010 ja viimane osa 11.03.2010. Mulle hakkas ka sari meeldima ja ootasin just neid kohti kus Kim Bum mängis.

FAKTID:
Drama: Woman who still wants to marry / Still, Marry Me / City Lovers
Revised romanization: Ajikdo Gyeolhonhago Shipeun Yeoja
Hangul: 아직도 결혼하고 싶은 여자
Director: Kim Min-shik, Lee Sang-yeob
Writer: Kim In-Young
Starring: Park Jin-hee, Uhm Ji-won, Wang Bit-na, Kim Bum
Network: MBC
Episodes: 16
Release Date: January 20 - March 11, 2010
Runtime: Wednesday & Thursday
Language: Korean
Country: South Korea
Genre: Romance, comedy, drama
Original Soundtrack: The Woman Who Still Wants to Marry (Still, Marry Me) OST
Format: Television drama
Running time: 60 minutes

TUTVUSTUS:
Sari räägib 3 naisest, kes on vanuses 34 ja pole ikka seda Härra Õiget leidnud, kellega abielluda ja pere luua, samas aga tahaks.

Park Shin Young on 34 aastane ajakirjanik, kelle suhted on lörri läinud peamiselt just naise pideva töötamise tõttu. Ja tema vanust ning mitte abiellumist hõõrutakse pidevalt talle nina alla. Ta kohtub koos oma sõbranna Boo Kiga tõlkijana töötava Da Jungiga ning naistest saavad sõbrannad. Da Jung kolib Shin Youngi juurde ning naised plaanivad hakata mehi otsima.

Shin Young kohtub arstiga, kelleks on Ban Seok ning mehele meeldib naine. Sama naine hakkab ka Ban Seoki sõbrale Min Jaele meeldima ning nad veavad kihla et Min Jae suudab naise endasse armuma panna. Kõik olekski korras,kui Min Jae poleks naisest 10 aastat noorem.

Min Jae ja Shin Young hakkavadki teineteisele meeldima,kuigi naist häirib veidi nende vanus aga meest see ei huvita. Ban Seok kohtub Da Jungiga ja püüab tema tähelepanu endale saada. Kuid siis ilmub mehe isa ja sugulased välja.

Saabub Shin Youngi eksmees Sang Woo ning Shin Young proovib mehega uuesti koos olla, sest Min Jae emale Sang Mile ei meeldi poisi suhe endast vanemaga. Ja viskab poisi korterist välja, selle sama korteri aga üürib Sang Woo ning kui ta kohtub Sang Miga, hakkab talle naine kohe meeldima. Sang Mile mees ka aga ta tunnistab endale et mees on temast palju-palju noorem.

Kas Ban Seok valib Da Jungi või oma pere? Kes on olulisem? Kas Shin Young saab oma vanusebarjäärist üle ja Min Jooniga õnnelikuks? Või läheb Sang Woo juurde tagasi? Kas Sang Mi üldse suudab leppida poja suhtega vanema naisega? Ja enda suhtega noorema mehega? Kas Min Jae suudab leppida olukorraga, et ema uus mees on sama kes on tema tüdruku eksmees? Ja mida sellest kõigest arvab Boo Ki?

TEGELASKUJUD:

Park Jin Hee ... Lee Shin Young

34-aastane ajakirjanik, kelle suhted on kõik peamiselt töö tõttu lörri läinud. Ta ei usu enam suuresti armastusse aga samas tahaks ta kohe leida sobivat meest kellega abielluda ning on alguses endast 10 aastat noorema mehe suhtes skeptiline.

Uhm Ji Won ... Jung Da Jung

Da Jung on samuti 34-aastane ja unistab abiellumisest, mehest ja kodust. Ta teeb meeleheitlike samme et leida sobiv kanditaat. Ta saab sõbrannadeks Shin Youngi ja Boo Kiga. Õnn pöördub naise poole kui ta kohtub Ban Sukiga.

Wang Bit Na ... Kim Boo Ki

Boo Ki on kaunis 34 aastane naine, ainult erinevalt oma sõbrannade Shin Youngist ja Da Jungist, ei otsi tema meeleheitlikult suhet ega soovi abielluda.Tal on oma kohvik ja ta on küllaltki sportlik ja edukas naine.

Kim Bum ... Ha Min Jae

Min Jae on 24-aastane lauljast üliõpilane, kellele hakkab koheselt Shin Young meeldima, olgugi et naine on temast 10 aastat vanem. Ta ei jõua emaga kunagi kokkuleppele muusika osas ning veab parima sõbra Ban Sukiga kihla, et saab Shin Youngi endale.

Choi Chul Ho ... Na Ban Suk

On arst ning kohtub Da Jungiga, kuid alguses ei julge tunnistada ega oska ka naisele läheneda. Talle annab kohtingualast nõu parim sõber Min Jae.

Lee Pil Mo ... Yoon Sang Woo

Sang Woo on Shin Youngi eks ning piloot. Ta proovib Shin Youngiga uuesti suhet alustada, kuid peagi leiab ta uue naise, kelleks on Sang Mi. Sang Mi on aga Sang Woost 10 aastat vanem.

Park Ji Young ... Choi Sang Mi
On Min Jae ema ning kohtub Boo Kiga ning saab teada,et tema abikaasa petab teda. Ta hakkab aeg-ajalt Boo Ki kohvikus käima, ning talle ei meeldi uudis et ta poeg käib endast palju vanema naisega. Kuid peagi armub ise endast nooremasse..

HETKEID DRAAMAST:




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar