31.3.14

Fondant garden [s1 ep14] (2012)

Han Xiang teatab oma ühele tuttavale et tal on vaja ühte kallist ja ekslusiivset shokolaadi, mida printsessi tordile nõuti ning on nõus 5 korda rohkem maksta, peaasi et shokolaad enne Xi Huani kätte saada ning tema hea tuttav Alan on nõus tooma kui raha saab. Ai Lin helistab Han Xiangile ja kutsub tolle ruttu haiglasse...Selgub et Ai Lini isa tuli teadvusele.

Xi Huan proovib kooki ise küpsetada. Mi En jalutab ringi ja satub samasse kohta kus ta ükskord juhuslikult koos Xi Huaniga käisid, kui poiss minema jooksis. Sealne omanik tunneb Mi Eni ära ning arvab et nad läksid tülli. Mi En sööb seal ja meenutab mis nad Xi Huaniga tegid ning loeb külalisteraamatut ja leiab sealt kirja kus Xi Huan tõmbas jooned, et talle meeldib Mi En ning seepeale tüdruk meenutab kõiki olukordi kus Xi Huan talle seltsiks oli ning mõistab et ta meeldis poisile juba väga ammu.

Samal ajal sipleb raskustes Han Xiang. Mi En viib ühte hotelli tellimust ning samasse lifti tuleb ka Xi Huan aga kuna seal on ka üks pakikandja siis nad ei näe teineteist vaid Mi En kuuleb korraks poisi häält aga arvab et see oli luulu. Han Xiang saab teada et Alan on kadunud koos tema rahaga ning shokolaadi pole ikka kuskil. Ta jookseb kokku Xi Huaniga ning too tahab venda aidata. Han Xiang tunnistab Ai Linile kui halb olukord tegelikult on.

Xi Huan ronib Han Xiangiga kaasa ning vanemal vennale ei jää muud üle kui nõustuda. Nad lähevad koos ühte hotelli. Mi En tunnistab Mei Yinile et kuigi arvas et vihkab Xi Huani valetamise eest siis nüüd ta rohkem igatseb poissi.. seepeale tunnistab Mei Yin et Xi Huan käis Mi Eni otsimas aga kuna too arvas et naine vihkab poissi siis käsikis ta Xi Huanil lahkuda.

Mi En ja Mei Yin lähevad järgmine päev poisi isa hotelli poissi otsma aga seal Xi Huani pole. Aga seal jookseb ta kokku Xi Huani assistendiga ja mehel kukub Xi Huani kaelakee maha. Mi En helistab Xi Huanile aga too lülitab telefoni välja kuna nad hakkavad just Han Xiangiga ühtedele meestele järgi minema et leida Alan. Mi En ei saa aru miks poisi telefon väljas on ja läheb Han Xiangi väravate taha.

Han Xiang hakkab mingite meestega kaklema et Alan vabaks saada ja appi tuleb ka Xi Huan ning saab löögi kõhtu ja kukub alla.. ta viiakse ruttu haiglasse kus ta toibub ning seal on ka Ai Lin ning ta isa.. Ai Lini isa saab teada et Xi Huan ja Han Xiang on poolvennad. Vennad lähevad koju ning seal ootab endiselt Mi En. Naine jookseb Xi Huani juurde ja kallistab teda aga kutt küsib kes naine on.. Mi En arvab et ta teeskleb jälle..



Mi En: You this stupid fool. Since you are fooling me, why do you have to be that nice to me?'

Xi Huan: It's okay as long as she's not uglier than you.

Han Xiang: Who allowed you to get on the car?

Mei Yin: It's all that damn Han Ji to be blamed.

Mi En: But what I’m even more angry with him is why didn't he tell me earlier that he likes me?

Mi En: You came back to find me and bought a chocolate cake. That means that you're not angry anymore, so you must still like me, right?

Han Xiang: I won’t allow you to disappear. I haven’t even called you my little brother yet.

Ai Lin dad: If someone didn’t know, they's assume you two are biological brothers.

10/8 (Mmm... ei tea kohe mida öelda.. tüüpilised napikad nende kohtumistega.. et üks just lahkub kui teine saabub jne..)



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar