1.4.14

Just you [s1 ep11] (2013)

Liang Liang jättis Qi Yile palju sildikesi ning siis helistab ning Qi Yi peab nende kala Princessi juurde viima, aga seal on ka Kate ja Alex. Tänu Princessi kiirele reageeringule ei näinud Qi Yi neid kahte koos. Liang Liang jõuab koju ja tal on isa vastas.

Dean sõidab Liang Liangile külla, et asja uurida. Tema saabumine tekitab tüdruku kodukohas palju elevust, sest siiani pole Liang Liang ühtegi meest koju toonud. Alex ja Qi Yi on ärireisil ning Qi Yi avastab Liang Liangi pandud lõvi oma kotist. Ema püüab tütrele selgeks teha, et too võtaks Deani tõsisemalt.

Ärilõunal saab Qi Yi nii Liang Liangilt kui ka Jia Yult sõnumid ning ärimehe naine uurib kas tegemist oli tüdruksõbraga ning nad hakkavad rääkima kuidas nad kohtusid ja põhimõte on selles et tegelikult võiks tööl suhted olla lubatud, sest see innustab ka tööle. Jia Yu võtab mingi cd dokumentide või piltidega ning tegemist oli eelnevalt Liang Liangi tööga. Lai En kutsub Mie Mie välja. Dean ja Liang Liang ajavad väljas juttu ning tüdruk räägib miks ta arvab et Qi Yi on hea. 

Alex otsib Qi Yi toidust aineid mis võivad bossile allergia esile kutsuda ning püüab rääkida suhtekeelust tööl aga Qi Yi ei võta vedu, kuigi saab täpselt aru mida mees mõtleb. Liang Liangi ema on Qi Yi peale vihane ja arvab et too kohtles tema tütart ebaõiglaselt ning püüab Deani ja Liang Liangi paari panna. Dean uhkustab Qi Yi ees et on Liang Liangi juures. Jia Yu mõtleb endiselt ajale kui ta koos Qi Yiga oli ning läheb kohtuma oma vana tuttava, Qi Yi emaga, kuigi ei tea seda veel. Hommikul teeb Liang Liang pilte roosidest ning ta telefon kukub porilompi aga õnneks on see veekindel, seega kõik korras. Isa ütleb kui tütrele meeldib Qi Yi, siis peaks ta mehele toeks olema aga pole lugu kumma ta valib, kas Qi Yi või Deani, isa on alati talle toeks.

Jia Yu teatab Qi Yile et cd tähtsate falidega on kadunud ja viimate tegeles cdga just Liang Liang. Qi Yi on vihane kuid Liang Liang helistab ning palub vabandust ja luba tulla tööle seda jama parandama. Qi Yi lubab ning Dean ja Liang Liang sõidavad tagasi linna.

Liang Liang jõuab tagasi ning Mie Mie, Kate ning Dean ja Liang Liang hakkavad ruttu tööle. Dean avastab printeri juurest paberhundist väljakukkunud jäänused ja see tekitab temas huvi. Ta räägib Jia Yuniga. Liang Liang vaatab tühja bossi kabinetti ning meenutab kui mees seal töötas, siis aga Qi Yi helistab ja avastab et naine on tema kabinetis ja istub tema toolil ning käsib ruttu lahkuda. Hommikul helistab Liang Liang mehele ja teeb videokõne kus kannab suurt elevandipea kostüümi ning vabandab oma jamade pärast. Qi Yi käsib kostüümi ära võtta ning naine tunnistab mehele, et too meeldib talle väga..

Zhang wife: Did your girlfriend send you a text message?
Qi Yi: No, only work.
Zhang's wife: I think that the second one was related to work. The first one was sent by your girlfriend, no?

Liang Liang dad: If Qi Yi says he doesn't like roses.. I think he has reason for that.

Liang Liang dad: If you really like him, then shine the light into his heart.

Liang Liang mom: Liang Liang, you are good about losing important things. But you don’t lose the unimportant ones.

Qi Yi: You are definitely in my office and also, can you move your phone away from your chest?

10/8 (Liang Liang ikka suudab nalja teha.. ausalt.. )

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar