22.4.14

Just you [s1 ep14] (2013)

Liang Liang on shokis ning Dean viib ta koju. Jia Yu helistab Qi Yule ning kui mees tööle läheb siis ootab naine teda kabinetis. Qi Yi on vihane ja näitab kaamera salvestust ning nad vaidlevad. Liang liang uurib Deanilt kas too teadis et Jia Yu oli Qi Yi eks. Jia Yu palus enne kui Liang Liang kohvikust lahkus, temal majast välja kolida. 

Liang Liang pakib asju ning Jia Yu ja Qi Yi tülitsevad. Naine anub et mees annaks talle andeks aga Qi Yi ei taha sellest midagi kuulda. Liang Liang on tagasi tööle võetud ning suhtekeeld kestab endiselt. Kate nõuab Jia Yult aru miks Liang Liang tagasi pole, kuid naine ütleb et ei tea. Dean on vihane Qi Yi peale ja nõuab tal mismoodi mees kavatseb olukorda lahendada ning talle ei meeldi et Jia Yu jääb tööle seniks kuni temaga seotud projekt on valmis. Qi Yi läheb koju ja avastab et Liang Liangi asju pole.

Liang Liangi telefon on bossi käes ning too ise on Kate ukse taga. Korra astub sealt ka Qi Yi läbi. Ta jätab telefoni lauale ning valmistas ka suppi. Hommikul on ta taas platsis. Aga Liang Liang ei taha tagasi kolida. Liang Liang teatab Jia Yule et kolis välja ning too tahab kohe õhtul Qi Yi juurde minna aga mees ei võta vedu. Liang Liang ostab ikka kaks hommikusööki kuid selgub et Jia Yu on toidu juba Qi Yile toonud. Ta sööb üksi kuni tuleb Dean ning uurib kas naine ikka ei taha tagasi Qi Yi juurde kolida. Ning teatab et kõik mida Jia Yu talle rääkis, oli ainult sellepärast et muudmoodi ei saanud ta enam Liang Liangi Qi Yi juurest eemale, sest mees on ju tegelikult Liang Liangi armunud. Liang Liang ei taha seda eriti uskuda ning keeldub ka oma tundeid tunnistamast sest ei taha et Jia Yu oleks kurb. Dean ei suuda oma kõrvu uskuda.

Liang Liang kavatseb teha nägu nagu talle ei meeldiks boss enam. Vaatamata sellele et Liang Liang ei ela enam Qi Yi juures, siis ei võta mees ikka vedu Jia Yuga ning naine on meeleheites sest mees ei kavatse talle andestada ning on nõus ainult tööalaselt suhtlema. Liang Liang igatseb meest väga ning see paneb Princessi väga muretsema.

Qi Yi isa tuleb pojale külla ning uurib kus Liang Liang on. Qi Yi tormab tüdrukut otsima ning nad tormavad mööda linna ringi. Lõpuks jäävad teine teiselpool maanteed seisma ning Liang Liang tunnistab et armastab meest ning püüab sellest üle olla sest teab et on niigi firmas kehtivate reeglite vastu eksinud. Qi Yi astub keset maanteed suure liikusega ning autod saavad enne teda õnneks pidama ning ta jõuab Liang Liangini. Ta suudleb naist.

Jia Yu: You’ve really fallen for Cheng Liang Liang?
Qi Yi: I don’t need to answer your question.

Liang Liang: Was boss's breakfast always this disgusting?

Qi Yi: You kept on making mistakes and kept on apologizing.

10/9 (FINALLY THEY KISSED!! Elu pikim maantee ületamine ma arvan..)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar