18.4.14

When love walked in [s1 ep10] (2012)

Kõik peale Yu Jiangi lähevad peole ning Ya Yin tunneb huvi kuhu mees kadus. Teda tutvustatakse kõigile kui Chairman Yuani lapselast ning hiljem saab Shang Lin naise nõusse ühe tantsu tegema. Siis aga ilmub Mr.Brett, kes on inglismaalt ja tegeleb Yuani firmaga, ning ei suuda uskuda, et naine kannab nõnda odavat kleiti. Shang Lin tahaks mehel virutada aga Qing Feng hoiab sõpra tagasi.

Shang Lini isa tahab pojaga rääkida tema käitumisest peol kuid poiss ei leia et oleks midagi valesti teinud. Hiljem kannavad kõik maske ning järsku astub Shang Lin Ya Yini ette ja suudleb, kuid kui mask eest võetakse on selle taga hoopis Yu Jiang. Siis ärkab Ya Yin üles ega saa aru miks ta midagi sellist unes nägi. Hommikul pasuntatakse lehtedes Chuani stuudio ja Chairman Yuani seotust ning Chairman ei ole nõus, et asja uurima hakatakse aga Yu Jiang teatab et nii oleks kõige parem, sest tal pole midagi varjata. Uudiseid loeb ka Ya Yin ning saab teada, et Chuan on tegelikult Yu Jiang. Ning ta helistab Qiongile, et teada kas asi on õige.

Yu Jiang on uurimise all ning kohale läheb ka Ya Yin, mis on Yu Jiangile suureks üllatuseks. Mr.Brett nõuab et uurimismeeskonnast Yu Jiang eemaldataks ning mees lahkub. Ya Yin tahab teada miks ta ei öelnud talle et on Chuan aga Yu Jiang ei taha sellest rääkida. Mingi ajakirjanik, vist, räägib Yu Jiangile et kogu asja taga võib olla Ceo Li ja General Manager Li, hiljem tuleb Chuani stuudiosse Yu Ru, kes räägib sama asja. Vanaisa ootab kaua Yu Jiangi koju. Ja Ya Yin ei maga ning nad ootavad koos. Lõpuks Yu Jiang saabub ja teatab et tahab lahkumisavalduse sisse anda aga vanaisa pole sellega kohe üldse nõus.

Hiljem tuleb Ya Yin Yu Jiangi ukse taha ja tahab temaga aias rääkida. Ta küsib miks mees ei öelnud talle et on Chuan. Kutt leiab et tüdruk ei pidanudki seda teadma ning lahkub. Hommikul teatab Yu Jiang General Manager Lile ja Ceo Lile et annab lahkumisavalduse ning mõlemad on mõttes selle üle väga rõõmsad. Peale selle läheb Yu Jiang sõpradega tennist mängima ja teatab et lahkub töölt, kuid otsest põhjust ta ei ütle. Kui ta aga stuudiosse läheb, ootab seal Qiong ning nõuab aru. Lõpuks tunnistab Yu Jiang tõelise põhjuse, et asja taga võivad olla Ceo Li ja General Manager Li ning tal oleks seea mõtetu vastu hakata ning lihtsam ja parem võimalus on anda lahkumisavaldus sisse.

General Manager Li viib Chairman Yuanile Yu Jiangi avalduse ning mees tõmbab selle kohe puru. Õhtul söögilaual ütleb ta seda ka Yu Jiangile ning see ajab Ya Yini naerma ning ta näitab poisile keelt. Vanaisa ei saa aru mis toimub, kuid teatab et nüüd on Ya Yinil aeg firma asjadega tegelema hakata.

General Manager Li: You want to kill me, don’t you?

Yu Jiang: Design is my hobby. I use my free time to play around with design.

Chairman Yuan: I already saw that Yu Jiang didn't want to stay in our company. I don’t want to let him leave, so I made him a studio, so that he would stay by my side.

Yu Jiang: Whether or not I’m Chuan and whether or not you're Ya Ya, this isn’t important. 

Shang Lin: Where did you hide? I called you until I almost went nuts.

Shang Lin: You're resigning at such a critical period?
Qing Feng: The Chairman approved?
Shang Lin: The Chairman approved? It's not possible for the Chairman to approve it.

10/8 (ma juba vihkan seda Yu Ru'd. god nii lahe et vanamees ei lase Yu Jiangi minema aga ma arvan et selle taga on midagi suuremat ja põhjus saab alguse poisi vanemate surmast...)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar