30.4.14

The woman who still wants to marry [s1 ep8] (2010) - 아직도 결혼하고 싶은 여자

Da Jung räägib kuidas ta sai aru, et too noor kutt oli just Min Jae ning Shin Young ei suuda uskuda, et poisi lõksu langes. Min Jae helistab Shin Youngile ning sõbranna käsivad vastu võtta kuid naine koogib aku tagant ning lülitab telefoni välja.

Boo Ki püüab sõbranna tuju tõsta, kuid see ei õnnestu. Sang Mi tuleb oma poega vaatama ning kuna Min Jae ei loobunud muusikast, siis viskab ema poja korterist välja. Min Jae teeb emale selgeks, et too ei saa otsustada mida poeg võib ja ei või teha. Ema näeb Min Jae ja Shin Youngi pilti ning uurib et kas pojal on tüdruk, Min Jae eitab kuid peidab pildi ära.

Sang Min nõuab et poeg korterist lahkuks ning Min Jae hakkabki asju pakkima. Samal ajal tormab Shin Young voodist välja ning sõbrannad jooksevad järgi. Nad arvavad et naine tormab Min Jae juurde, kuid naine läheb lihtsalt jalutama.

Da Jung läheb Sang Woo juurde ja teatab et Shin Young ei ole enam Min Jaega koos. Tööl aga ei tee Shin Young Min Jaest väljä ja selgub et naisele on suur lillekimp, mille saatis Sang Woo.

Shin Young läheb Sang Wooga lõunale ning neid näeb koos Min Jae. Söögil aga teatab Shin Young, et tema ja Sang Woo abielluvad 4 kuu pärast, ning nad lepivad kokku, et on paar nagu siis kui nad esimest korda kihlatud olid. Sang Woo viib naise koju ning seal märkab naine üht poissi, kes meenutab talle Min Jae'd, kuid tegelikult kahjuks on tegu kellegi teisega.

Da Jung ja Ban Seok lähevad kohtingule ning kohtingu lõpus suudlevad, Da Jung on elevil ning läheb Boo Ki juurde, seal on Shin Young, kes algul peidab ennast aga kuuldes Da Jungi arvamust temast ja Ban Seokist siis tormab naisele kallale. Boo Kil õnnestub kuidagi naised lahutdada.


Sang Mi läheb poja korterisse ja leiab selle tühjana, nagu ta käskis. Min Jae kolib sõbra juurde ja saab sõbralt teada, et too kohtub Shin Youngi toakaaslasega ning et Shin Young teab, et Min Jae vedas naise peale kihla. Poisi tuju paraneb kohe, sest nüüd teab ta naise käitumise põhjust.

Tööl aga püüab Shin Young kõvasti ning tema juhitud saate reiting tõuseb ning isegi boss õnnitleb ja teatab et võimalik on oma saade. Shin Young ei suuda oma õnne uskuda. Asjal hoiab peal silma ka Min Jae. Shin Young kutsub Sang Woo endaga tööpeole ning hiljem saadab mees naise koju, kuid teatab et ei tundnud ennast peol hästi ning Shin Young ütleb, et püüab nende suhet taastada, et las mees annab ikka aega naisele.

Sang Mi läheb Boo Ki kohvikusse, kus Boo Ki annab naisele õnnesõrmuse. Sang Woo saab teate, et leiti üks korter mehele ning ta läheb seda vaatama. Ukse avab aga Sang Mi, kes üürib välja Min Jae korteri, kus poiss elas aga vanemad maksid.  Sang Woo ei saa naiselt silmi. Hiljem kui Sang Woo ära läheb ei saa nii mees ega naine aru, mis toimub. Da Jung kohtub Ban Seoki isaga. Isa ei ole Da Jungist vaimustuses. Shin Young on tööl ning keegi kustutab tuled. Naine jookseb järgi ja leiab eest pimeda koridori mis on täidetud põlevate küünaldega. Lõppu jõudes on seal Min Jae kes üritab naisele selgeks teha et ta on naisest huvitatud kuid alguses vedas kihla ainult huvist. Ning siis teatab et naisel on paar halli karva. Kodus peab Boo Ki hallid karvad välja tõmbama. Tööl arutab Shin Young tööasju kui uksest astub sisse hallide juustega Min Jae.



Min Jae: Get all your dating and love counseling from me, instead of nitpicking my lyrics.

Boo Ki: Didn’t you see Min Jae eyes? Are you really that bad reading men eyes?

Da Jung: Answer it and kill him!

Min Jae: I love you mom, but I can’t become your life and dream

Sang Mi: You don’t sound like a son who came from me.

Shin Young: If a person who must go leaves, shouldn't there be a person who must come?

Da Jung: Why you have to be so strong? Are the ones without a man always so strong?

Boo Ki: Give me a break


Min Jae: I’m thinking
Guy: About what?
Min Jae: About what it would have been like if I had been born 10 years earlier

Shin Young: I felt love for a kid who was born when I was memorizing the alphabet.

Da Jung: It’s better than a kid who was born when you were collecting your pension.
Boo Ki: If he's born when you're collecting your pension, he'd be a grandson


Ban Seok: Hey, when you laugh like that, you kind of look sexy. Should I smile like that in front of Da Jung?

10/6 (Min Jae ja Shin Young võiks juba ära leppida ja õnnelikult koos olla... see küünla koht oli nii armas :D aga see hall pea... sellega peab veel harjuma... nii tahaks näha Min Jae ja Shin Youngi nägusi näha kui Sang Mi Sang Woo käima hakkaksid ja korea keelses sarjas on ladina keelne laul :D )

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar