15.4.14

Just you [s1 ep13] (2013)

Dean, Liang Liang, Qi Yi ja Jia Yu lähevad koos Buzzi kohvikusse. Seal olevad kaks noort (Buzzi tuttavad) ajavad Qi Yiga juttu ning uurivad Buzzilt kes on Jia Yu. Qi Yi ei taha aga Jia Yuga minevikust rääkida ning käsib naisel hoida ainult tööalaseid suhteid. Jia Yu on endast väljas ja ütleb Liang Liangile halvasti. 

Jia Yu lahkub ning Buzz ja Dean räägivad Qi Yiga nii Liang Liangist kui ka Jia Yust, kuid Qi Yi ei tunnista ikka veel, et tal on Liang Liangi vastu tunded. Järgmine päev lähevad Qi Yi, Liang Liang ja Dean veeloomaaeda. Seal aga meenub Qi Yile kohad ja aeg kui ta veel isa ja emaga seal käis ja on kurb. Isegi Dean ei teadnud sellest midagi aga on üllatunud kui Qi Yi sellest Liang Liangile räägib. Siis aga läheb Dean Qi Yid otsima ning lõpuks otsivad kutid hoopis Liang Liangi, kes aitab ühel väiksel nutval poisil ema leida.

Tuleb teade et üks poiss kaotas ema ära ning see meenutab Qi Yile kui ta oma ema ja isa tookord ära kaotas. Liang Liang leiab poisi ema üles ning kutid leiavad lõpuks ka Liang Liangi. Siis aga teeb Dean peaaegu salaja Qi Yist ja Liang Liangist pilti ning lahkub. Dean läheb Buzzi juurde. Qi Yi ja Liang Liang lähevad peale seda koju süüa tegema. Süües aga jääb Qi Yi tüdrukut vaatama ning ei saa aru mis toimub temaga. Ta ei suuda tüdrukult pilku pöörata aga samas ei taha ka tunnistada et tüdruk talle meeldib. Õhtul läheb ta asja Ming Mingiga arutama ja mõistab kui tobe see on, et ta räägib kalaga. Hommkul kutsub Liang Liang Qi Yi enda ja Deaniga sööma ning ukse taha ilmub Jia Yu.

Jia Yu tuli Qi Yile süüa tegema aga hoopis kööki maanduvad Liang Liang ja Qi Yi ning hiljem söövad nad neljakesi. Peale seda on naised aias ning mehed üleval rõdul ning Dean käsib sõbral ära otsutada mis värk on tal Jia Yuga ja mis toimub Liang Liangiga. Ning enne lahkumist ütleb ta Liang Liangile et tööjuures on kaamera mis filmib kõike ning seepeale tahab Jia Yu lahkuda. Qi Yi teatab et Liang Liang võib tööle tagasi tulla. Hiljem vaatavad nad kahekesi videot mille Dean filmis kui nad veeloomaaias olid.

Qi Yi muudab reeglit ja laseb Liang Liangil esimesena pesema minna, see teeb tüdruku murelikuks, et kas bossga on midagi juhtunud. Hommikul aga kavatseb tüdruk bossile oma tundeid tunnistada ning kirjutas isegi kirja ja harjutab erinevaid võtteid Katega. Kõik kolleegid on  Liang Liangi poolt sest loodavad et sellisel juhul võtab boss suhtekeelu maha. 

Liang Liang lähebki bossi kabinetti aga seal istub hoopiski Jia Yu, kes kutsub ta kohvikusse rääkima. Buzz ütleb jutu sees, et Jia Yu on Qi Yi ekspruut ning Princess saab vihaseks ja püüab ruttu Liang Liangiga ühendust saada. Tuleb välja et viimane jättis telefoni tööle ning Kate ja Alex lähevad Liang Liangi otsima. Kohvikus teatab Jia Yu et on kohtunud oma eksiga ja nad on rääkinud aga eks on tema vastu ikka külm ja siis teatab et tema eks on ei keegi muu kui Qi Yi. See on shokiks Liang Liangile. Dean näitab Qi Yile videot kus Jia Yu pabereid hävitab. Ning mees tahab Liang Liangiga rääkida ja saab teada et too on Jia Yuga kohvius ning Qi Yi ja Dean tormavad neid otsima. Jia Yu tahab teada mis tegelikult Qi Yi ja Liang Liangi vahel toimub.

Dean: She just yelled at you and you're worried about whether she rests or not?

Liang Liang: Thanks for chatting with me
Girl and Boy: We didn’t want to chat with you at all.

Dean: I found you but lost her.

Qi Yi: Maybe I’ve turned dumb after living with Liang Liang for so long.

Qi Yi: Oh my god! I’ve started talking o a fish!..

Qi Yi: I’d you let an animal bite you that caused you to be mentally confused?

Liang Liang: I have done a lot of investigation. All I found out was how much I like him,

Jia Yu: My exboyfriend is the person you're currently living with.

10/9 (Dean ja Qi Yi..!! bests :D aga see Jia Yu on paras bitch...)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar