8.4.14

Just you [s1 ep12] (2013)

Qi Yi on üllatunud Liang Liangi tunnistusest. Kate räägib oma kahlustest Jia Yu kohta Liang Liangile aga viimane ei taha kohe üldse uskuda. Peale seda läheb Liang Liang koju ja hakkab koristama, sest maja on tolmune ja ta tahab Qi Yile head meelt teha. Siis aga helistab Jia Yu ja tahab Liang Liangiga kohvikusse minna. Seal räägivad nad Qi Yi ja Jia Yu suhtest ainult, et Liang Liang ei tea et tegu on Qi Yiga.

Qi Yi saabub koju ja näeb et kõik on nii piinlikult korras ja ei suuda seda taluda ning ajab veidi sassi. Siis aga läheb ta välja jalutama ning ka Liang Liang jalutab. Nad saavad pargis kokku ning poiss pahandab Liang Liangiga aga ei tunnista et muretses tema pärast. Siis aga suunduvad nad koos Princessi juurde Ming Mingi ära tooma. Seal aga kohtuvad nad ka Buzziga ning kumbki paar ei tunnista et nende vahel oleks midagi aga kõik 4 aimavad midagi. Siis suunduvad Qi Yi ja Liang Liang koju süüa tegema. Seal jääb tüdruk poissi vaatama ning kui Qi Yi ennast keerab on nad nägupidi teineteise vastas. Ning Liang Liang ajab huuled torru.

Kuid siis küsib poiss miks ta silmad kinni pani ja Liang Liang tormab oma tuppa. Pärast sööma tuleb ta aga suured päikseprillid ees ning Qi Yi kiusab küsimustega prillide kohta ning käsib siis nõud pesta, kuna poiss tegi söögi. Ta jätab ka lauale väikse karbi. Karbis on elevandikujuline kaelakee. Liang Liang tänab poissi kingi eest. Liang Liang mõistab et on suure jama sees ning et Qi Yi meeldib talle liiga palju.. kuigi olukord oleks pidanud vastupidine olema. Hommikul aga hauvad kolm armastusest segased ja kurvad kolleegi plaani kuidas saada boss nii kaugele et too võtaks reegli maha. 

Liang Liang toob bossile süüa ning saab meeskolleegidelt teada et ta ei näe üldse naiselik välja ja võiks rohkem kleite kanda. Liang Liang ja Qi Yi söövad koos lõunat ning järsku märkab poiss et naise suu on toidune ning liigub talle lähemale. Liang Liang ajab suud torru ja on valmis Qi Yid suudlema kui kutt ta suu puhtaks teeb. Liang Liang hakkab tõusma et lahkuda kuid keerab järsku ringi ja kaotab tasakaalu ning kukub koos Qi Yiga diivanile. Neid segab aga sisse astunud Jia Yu.

 Järgmine päev paneb Liang Liang selga seeliku ning see ajab Qi Yi silmad suureks, kuid siiski hoiatab ta naist olema rattaga sõites ettevaatlik. Dean tuleb varakult tööle ja tühjendab paberhundisisu karpi ning paneb oma kabinetis tükke kokku. Liang Liang sõidab rattaga tööle nng ta seelik jääb keti vahele kinni. Tema taha jääb seisma Qi Yi.

Qi Yi aitab ta seeliku kätte saada ja viib ta tööle. Seal ei suuda Liang Liang muud teha kui lollakalt naerda ning unistada. Keegi ei saa aru mis toimub ning kõigile on üllatuseks et naine seelikut kannab. Kate küsib Qi Yilt kas Liang Liang võib teda tema projektis aidata ning mees on nõus, olgugi et Liang Liang peaks töölt eemal viibima ja on endiselt kahtlusalune. See olukord ei meeldi Jia Yunile. Qi Yi uurib Deanilt kuidas tõendite kogumine läheb ning Dean avastab koridotist videokaamera ning läheb turvamehe juurde. Lõpuks saab ta sealt soovitud tõenduse, mis näitab et paberid viskas paberhunti Jia Yu. Kate, Alex ning Princess ei suuda uskuda et Liang Liang armuski bossi ära, see ei meeldi Princessile.

Siis aga kogemata teatab Liang Liang et Qi Yi ostis talle kaelakee ning nüüd kavatseb ta tunnistada mehele oma tundeid. Kuid Qi Yi pole oma kabinetis, selgub et too käis kodus ja tõi Liang Liangile puhtad riided. See ei meeldi Jia Yule. Terve päeva ajab Qi Yi Liang Liangi taga, et too oma tööd teeks. Dean vaatab pidevalt naeratavat Liang Liangi ja teatab et teab et Liang Liang tahaks teada kas Qi Yil on tema vastu tunded ning nad lähevad koos Qi Yi juurde, et teatada ja küsida luba minna Buzzi kohvikusse. Liang Liang kutsub Qi Yi ka kaasa ning neid kuuleb pealt Jia Yu ning Liang Liang kutsub ka tema kaasa.. Qi Yile see ei meeldi...

Qi Yi: I really don’t know what you're thinking in that melon head of yours.

Princess: Ming Ming! You’re daddy and mommy came to pick you up!
Qi Yi & Liang Liang: That's not it!

Qi Yi: As I said, your speciality is making people worry.

Liang Liang: My lion hunting is not even successful.

Princess: You're loving your enemy.

Princess: You are worse than your mom ! You scared him away yourself.

Princess: Are you saying that all of your relationships ended before it even started?

Liang Liang: I’ll be a professional and elegant super worker.

10/9 (Qi Yi ja Liang Liang on nii lahedad koos ja selles episoodis oli palju väga lahedaid ja häid osi :D supjer ning Dean on ka megailus )







Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar