9.4.14

The woman who still wants to marry [s1 ep5] (2010) - 아직도 결혼하고 싶은 여자

Sang Woo'le kutsuti politsei. Just kui Min Jae on Shin Youngi selga võtnud, et viib naise kohale, siis tuleb direktor ja kui kuuleb et naine on täis siis laseb kanderaami tuua ning kutsub takso. Shin Young peab Min Jae seljast maha ronima ning Min Jae ei saagi naist koju viia. Shin Young jalutab koju ja märkab oma ekskkihlatut kui politsei käsib mehel lahkuda.

Järgmisel päeval on naisel paha olla ning halvaks uudiseks on see, et tema esikaane lugu staar tansijast lekkis välja, peab naine ruttu tööle kobima. Samal ajal aga nõuab Ban Seok paremat tõestust kui eelmise õhtu udune pilt ning Min Jae lubab uut.

Tööl kohtuvad Min Jae ja Shin Young ning poiss kutsub naise välja, et teda lohutada. Da Jung on vihane ja sööb. Siis jääb magama ning näeb unes, et on koos Shin Youngiga vanad ja hallid aga ikka vallalised.

Tööl kuuleb Shin Young muusikat ja läheb vaatama, seal mängib Min Jae kitarri ja üks naine tshellot teine klaverit, siis aga märkab poiss naist ning läheb tema juurde. Nad lükkavad oma õhtusöögi veidi edasi ning Shin Young läheb ühte naist intervijueerima kes on oma mehe peksu ohver aga naine ei taha intervijuud teha.


Boo Ki kavatseb ühele naisele rääkida et tema mees teeskleb et on vaba ja vallaline ning alguses ei taha naine teda uskuda. Sang Woo kustub Shin Youngi maja vaatama ning naisel ei jää muud üle kui minna. Pärast jääb ta kodus magama ning ärgates helistab Min Jaele, et nad pidid ju kohtuma, kuid poiss lepib uue aja kokku.

Min Jae lükkab kohtumise edasi ning harjutab bändiga. Sõbrad ei saa aru miks poiss nii teeb. Too naine, kelle juures Boo Ki käis ootab oma abikaasat koju ning kui mees tuleb, siis laual on lilled, mille juures mees teatab et need on naisele. Tegemist on täpselt samade lilledega mille Boo Ki T märgi tegi. Da Jung läheb Sang Wooga kohtuma ning nad ajavad juttu.

Peale seda läheb naine koju ja kohtub oma eluarmastusega ning on üliõnnelik. Min Jae helistab Shin Youngile ning naine ei saa kokku saada, kuna ootab terve öö tolle naise ukse taga kellelt tahab intervijuud. Sinna tuleb ka Min Jae ning toob kõrvaklapid, salli, sooja kohvi ning mehe, kes teeb sooje kartuleid. Lõpuks räägib selle naisega, kellelt Shin Young ei saa intervijuud.

Min Jael õnnestub naine pehmeks rääkida ning kui nad tagasi kartulit sööma lähevad, siis helistab see naine ja teatab et teeb intervijuu. Min Jae teeb endast ja Shin Youngist pilti ja saadab selle sõbrale, sõber kukub sellepeale toolilt maha.


Da Jung aga kohtub oma Josephiga ning kui naised restorani avamiseks riideid valivad siis tuleb kohale politsei ja viib naise jaoskonda, selgub et too Joseph on narkootikumidega seotud.

Shin Young läheb avamisele ja seal on ka Min Jae ja Sang Woo ning naine püüab Sang Wood armukadetaks ajada, sest mees ei suuda uksuda, et naine on nii noorega koos. Sõbrannad vaatavad ka selle nooruki üle ning Boo Ki'le kutt meeldib. Shin Young palub Min Jael kaasa mängida ning noormees on nõus.


Min Jae: You can't control who you love

Min Jae: Your nose is red, you look like an alcoholic.

Da Jung: You are crazy woman!
Shin Young: Stop drinking alcohol.

Shin Young: It so good I want to cry

Guy: Sunbae, didn’t you say you had a date today?
Min Jae: You're right
Guy: So why arent you going?
Min Jae: It’s good to pass one up by pretending not to care

Dong Cha: Man this kid

Da Jung: Look at her, take away the good looking guy, bitch!


10/8 (Pole enam nii pahane, sest ka naine mängib Min Jae' kulul. Aga siiski oli see Min Jae'st armas, et läks naisele seltsi pakkuma.)


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar