25.2.15

Buzzer beat [s1 ep1] - The Power of Love Makes People Stronger!! A Hero on the Brink of Activation!! First Quarter Special Program (2009) -ブザー・ビート~崖っぷちのヒーロー

Sari algab sellega, et Buzzer beati meeskonnal on korvpallivõistlused. Mängus kord juhivad nemad, kord vastased. Aga siis avaneb noorel mängijal Naokil võimalus visata kolmepunktilist, kuid viskab mööda. Samal ajal on noorel andekal viiulimängijal Rikol esinemine kuid ta pole samuti eneses kindel ning lahkub enne lavalt kui mängidagi jõuab hakata.

Riko ja ta sõbranna Mai tormavad bussile ning sellele samale läheb ka Naoki oma  sõbra Shuijga. Kutid astuvad bussist maha ning siis avastab Naoki, et  telefon jäi bussi, selle korjavad üles Riko ja Mai. Õhtul hilja saab aga Naoki treener Kawasaki tüdrukutega kokku, et võtta poisi telefon. Mees armub koheselt Rikosse. Õhtul  toimub võidu tähistamine ning Kawasaki annab Naokile ta telefoni. Enne seda tegi Naoki oma tüdrukule abieluettepaneku ning lepisid kokku, et kui poiss võidab suure võistluse siis nad abielluvad.

Naoki läheb ülemuste jutule, et üle vaadata tema sissetulek. Talle aga ei pakuta suuri summasid ja mees on pettunud, et ei saa oma andeid väljendada nii  nagu tahaks. Samal ajal kolivad uude korterisse Mia ja Riko. Mõlemad töötavad raamatupoes ja sinna tuleb ka Kawasaki ja kustub Riko välja. Naoki võistkonda saabub uus mees.

Riko läheb katsele, kuid sai  esinemisest valesti aru ning too mees kes teda kutsus ei tahagi teda mängimas kuulda vaid lihtsalt  tema välimust ära kasutada, muusikat saab hiljem ise valmis klopsida. Riko vihastab ja lahkub. Ta läheb Mia juurde kes aitab ta korda teha ning poes olev Kawasaki kutsub Mia ja Riko välja.

Toimub uue mehe auks pidu ning Natsuki tahab et Naoki ka sinna tuleks, kuid poiss ei taha minna. Õhtul hilja aga läheb poiss siiski välja ning sõidab mööda sealt kus Yoyogi, uus meeskonna liige,  haaras Natsukist kinni ja teda suudles. Naoki läheb oma tavapärassesse kohta harjutama ja leiab sealt eest Riko viiulit mängimast. Nad räägivad veidi ning tüdrukust saab poisi nö ametlik esimene fänn ning nad lubavad teineteisele kõvasti harjutada, et ennast tõestada ja olla edukad.

Hommikul ärkab Natsuki Yoyogi  kõrval üles. Naoki harjutab palli ning sellepeale ärkab üles Riko kes tormab aknale ja elab poisi korvidele kaasa.

Riko: I've not had a boyfriend for two years. And I have to play Joy of love.

Riko: Are you coach Kawasaki?
Kawasaki: How do you know my name?
Riko: That's what it says on the caller ID
Mai: That's true, you look scary.  Lets take a picture.

Kawasaki: You're just 24, right?
Naoki: I'm already 24.

Riko: Don't laugh like that, this is bookstore.
Mia: Of course I know that, I've worked here for a year now.

Riko: This is the first time I've ever looked at guy and found him beautiful. 

Mia: Don't tell me you went out without any make-up?
Riko: Yes.
Mia: The air on the streets at night is bad for your skin. 
Riko: By the way, I talked to a guy without any makeup on.

Mai: I passed
Riko: Ah! Congratulations! I failed
Mai: No way

Shuji: You have a girlfriend like her with beautiful legs
Naoki: You shouldn't look someone's girlfriend with such your eyes

Yuri: I dislike her little. Because she's a little too perfect
Makiko: That's exactly why I like her for Naoki

Riko: Are we lost?
Mai: We're lost. Totally lost

Riko: I will be your first fan!


10/8 (Tundub huvitav ja tore.. )

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar