15.2.15

Mischievous Kiss: Love in Tokyo [s1 ep6] - A Love Rival!? Love with Lost of Trouble (2013)

On esimene päev Tonan ülikoolis ning alguses ei pea Kotoko muretsema et poisi erialal on mingi tüdruk, kuni nad märkavad kaunist neidu, kes saab Naokiga läbi ning see ei meeldi Kotokole.

Naoki pere ja Kotoko lähevad Kotoko isa restorani kus töötab ka Kin. Hiljem uurib Kotoko uue tüdruku kohta ja see pakub poisile lõbu et tüdruk on kade. Koolis lõuna ajal kohtuvad Kotoko ja Naoki uuesti ning tüdruk tellib sama mis poiss, kuid saab suurema portsu, sest Kin töötab ka seal. Samuti tahab Kotoko liituda sama klubiga, kus Naoki, siis tenniseklubiga.

Nii satub Kotoko tennisetrenni aga ta ei oska seda eriti, Sudo muutub eriti võistlevaks ning Yuko, uus neiu, on samuti väga hea mänigja, Kotoko püüab ka aga ebaõnnestub ja saab palliga piki nägu.

Kotoko isa näeb kui väga tema tütar pingutab, et meeldida kutile, ta püüab tütrega rääkida ja isa arvab et ehk on nad Iride juures liiga kaua olnud ja peaksid välja kolima. Samuti avaldab ta arvamust et lootis samuti et Kotoko ja Naoki hakkavad käima, aga talle ei meeldi absoluutselt kuidas poiss tüdrukuga käitub. Kotkoko on  isaga lõpuks nõus ja lubab tollel uut kodu vaatama hakata.

Kotoko: We kissed but still "no way"?

Kotoko: You already know her full name?
Naoki: I won't forget if I  her it once.

Naoki: You can't think without saying things out loud?

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar