11.2.15

Full house Take 2 [s2 final ep16.2] (2012)

Hwa Ming viib venna Hiinasse ning poissi saadab Man Ok. Tae Ik tuleb full house ning ning käsib Man Okil asjad kokku panna ja viib tüdruku vanaisa juurde ning lõpuks ei jää Man Okil muud üle kui leppida ning suudab kuidagi ka vanaisaga ära leppida. Tae Ik, Go Dong ning Hwang kolivad vanaisa juurest välja..

Siis aga tahab tüdruk minna jooksma kuid järsku on ta ees Tae Ik ja viib tüdruku Full house. Seal käsib tüdrukul minna oma tuppa ja panna selga see mille tüdruk voodile unustas. Man Ok on aga kindel et viis kõik riided minema.

Seal on õhupallid ja karbis ilus sinine kleit. Nad söövad õhtust ning Man Ok teeb nalja ning Tae Ik hakkab teda taga ajama. Kang Hwi saadab Man Okile lindistuse ning uurib mis neil toimub. Man Ok saadab vastu, et kõik on hästi. Take 2 on populaarne, kuigi Go Dong üritab Kang Hwi stiili järgi teha ja see Tae Ikle ei meeldi. Hwang on uue juhina edukas ning vanaisal on palju uusi õpilasi. Man Ok ise aitab vanaisal tunde anda ning käib ise ka ilusti disaini õppimas.

Tae Ik teeb sõbrale üllatuse ja läheb Hiinasse külla. Toimub Take 2 esinemine ning Man ok tuleb uue kostüümiga sest Tae Ik polnud rahul. Aga kui Man Ok uurib miks see siis tal ikka seljas on siis Tae Ik ei vasta. Algab esinemine ning kui on teine laul, tuleb järsku lavale Kang Hwi. Man Ok saab üllatuse osaliseks. Ka Go Dong on rõõmus vana sõbra taasnägemise üle.

Toimub järel istumine Full houses ning Han Ga Rim tahab Kang Hwiga pilti teha. Tae Ik viib Man Oki jalutama ning teatab et tüdruk on tema tüdruk nüüd. Siis uurib et kas Man Okile ei tule see maja tuttav ning lõpuks meenub talle, et väiksena käidud selles majas ning kohatud ka üht väikest poissi kellel oli kassiallergia, selgub et see oli Tae Ik ja Man Oki esimene kohtumine ning nad jalutavad Full houses ringi...


Man Ok: Kang Hwi-nim?
Tae Ik: Not Kang Hwi-nim, but Tae Ik-nim
Man Ok: Tae Ik, what brings you here?
Tae Ik: What brings me here? This is actually my house.

Man Ok: If grandpa gets angry, he is really scary
Tae Ik: Why did you rebel against him when you knew that`?

Man Ok: Indeed, my bed is the best

Tae Ik: You asking me to sleep in a tent?

Kang Hwi: If it is you, you can make Man Ok happy

Tae Ik: Go to the room change and come out.
Man Ok: I took all my clothes home, so there aren't any here
Tae Ik: Then what is that thrown on top of the bed?

(to Kang Hwi) Man Ok: You heard about Take 2, havent you? Go Dong has become really cool. There is one problem though. Go Dong imitates you too much 

Man Ok: My friend, Han Se Ryeong, my enemy for life

Tae Ik: What? A guest has come but you arent even looking?

Go Dong: Can you see me?
Kang Hwi: I see you fine. Who told you to copy sir me!'s fashion?

Man Ok: Again, you are being fussy for no reason!

Tae Ik: I am going to take a walk with my girl!

10/9 (Nii armas lõpp... kõik lepivad kõigiga ära.. aga see esinemise koht oli parim)



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar