1.2.15

Mischievous Kiss: Love in Tokyo [s1 ep4] - Is chocolate a charm for love? (2013)

 On uus aasta ning Kotoko ja ta sõbrannad kannavad kauneid kimonoid ning käivad soovimas. Kogu pere tähistab et Kotoko sai siiski ülikooli sisse. Kotoko teeb Naokile kingi ning kõigi shokiks teatab poiss et ei tea kas tahab üldse ülikooli minna.

Koolis vaatavad Kotoko, Jinko ja Satomi kuidas A klass pingutab et saada heasse ülikooli. Ainus kes rahulik on, on Naoki. Kodus teeb Kotoko poisi ema abiga väikse õnne toova märgi ja viib selle poisile. seal nad räägivad veidi. Hommikul aga hilineb poiss lauda ning kui tuleb siis teatab et on külma saanud, kõik tormavad rohtu otsima. Kotoko tuleb ning Naoki võtab rohtu, mis hiljem lugedes võib ta uniseks teha.

Kotoko pani selle asja poisi koti külge, kuid lifitis jääb see kinni. Naoki saab selle kätte kuid aimates halba õnne võtab ta selle trepil ära ning siis kõnnib talle üks teine poiss otsa. Naoki saab jalale viga ja põsk seotakse kinni. Ta teeb eksami siiski ära ning kodus ei jaga erilist infot mis juhtus. Kõik on mures.

Kotoko on mures et mis tulemuse poiss saada võis. Kuid siis selgub et Naoki võib siiski saada võimaluse Tokyo ülikooli astumiseks. Siis kohtub tüdruk Naoki sõbraga kes räägib mis juhtus eksami päeval selle õnnevärgiga.

Kotoko on mures ja teeb poisile südame kujulise shokolaadi. Eksami hommikul saadab kogu pere poisi uksest välja. Kotoko jälitab poissi et olla kindel et too läks ikka ülikooli, kuid tal hakkab kõht valutama ja Naoki teab et tüdruk jälitab teda. Kotoko kukub kokku ning Naoki viib ta haiglasse. Haiglasse tulevad ka Naoki vanemad ja Kotoko isa. Järsku on Naoki ka seal ja selgub et poiss ei läinud eksamile. Kotoko tunneb ennast halvasti ja plaanib majast lahkuda.

Kotoko lahkubki majast. Kuid järsku on ta selja taga Naoki, kes ütleb tüdrukule et põhjus miks ta Tokyo ülikooli ei läinud ei olnud seotud Kotokoga. Seepeale läheb Kotoko tagasi majja. Hakkab lund sadama ja on sõbrapäev. Poiss leiab shokolaadi mille tüdruk talle tegi. Tundub et see polnud just parim.

Naoki: What are you planning to do in college?
Kotoko: What I plan? I will study and make friends
Naoki: You are going there to study witch you don't enjoy doing?

Naoki: I didn’t ask but this doesn’t make me drowsy, does it?
Kotoko: 'Do not drive after taking this medication.'
Naoki dad: Throw up, Naoki, throw up!

Naoki: That girl...
Watanabe: What? Could it be that she made the lunch box too?

Watanabe: I have a feeling that you and the girl will stay together forever

Mom: What the world happened?
Naoki: I fell
Kotoko: The charm didn't work..
Naoki: Well, it really worked.

Kotoko: The boy I’m in love is really cool

Naoki: I go.. but you all don’t have to come and say goodbye.

Naoki: Changing your mind was quick

10/7 (Kes läheb keset külma ja pimedat välja miniseelikus? ja siis vinguda et on külm? ja siis mind panigi imestama, et tüdruk oskab järsku kokata aga samas hea kui kiiresti õpid :D )

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar