28.1.15

Full house: Take 2 [s2 ep15.2] (2012)

Tae Ik läheb Kang Hwile kallale ja süüdistab teda laulu varastamisest ning Kang Hwi tormab Lee Juni juurde aru pärima. Ülemus aga teatab et ärgu poiss muretsegu ja kuna ta peab võitma siis ei pelga Lee Jun ka tüssamist, et konurenti lüüa.

Man Ok otsib Kang Hwid ning leiab laulu, ja loeb et sõnade autor on Wolf. Ta tormab Hwagni juurde ja saab teada, et algselt kirjutas Wolf sõnad Tae Ik'le aga siis järsku andis laulu Kang Hwile.

Hwang ja Go Dong valavad oma kurbust välja ning Go Dong hakkab laulma. Seda kuuleb Tae Ik ja tormab uurima, kes selle viisi kirjutas, selgub et Go Dong ise. Siis aga tahab Hwang seda laulu kasutada nende võistlusel aga sõnu pole. Nad kasutavad Tae Ik kirjutatud sõnu, kuigi poiss algselt vastu oli. Algab töö laulu kallal.

On võistluspäev ning konkurendid kohtuvad, Man Ok tahaks olla nii Kang Hwile seltsiks kui ka Tae Ik'le. Kang Hwi esineb esimesena ning vahetult enne esinemist halveneb ta haigus ja ta kaotab nägemise täielikult. Ta on paanikas ja saadab Man Oki minema. Tüdruk nutab ning teda märkab Tae Ik ja uurib mis toimub. Tae Ik tormab Kang Hwi juurde ning veenab poisi ümber ning too ikkagi esineb. Tae Ik annab Kang Hwile kõlarid, et saaks siis ise poissi juhendada. Kang Hwi vahetab laulu ning püüab oma esitluse ära teha, kuigi mitte midagi ei näe.

Siis aga tuleb lavale Tae Ik ja müstiline poiss Go Dong. Nad teevad suurepärase esitluse. Lee Jun tormab aga Kang Hwi juurde ja sõimab poisi näo täis ning raputab teda, saamata aru, et poiss ei näe midagi. Siis aga peab Kang Hwi lavale minema ning selgub kes võitis võistluse...

Lee Jun: There is also a song: "The winner takes it all". That the winner takes all, you don't know that?


Manager Hwang: What Wolf? He is a complete fox!

Go Dong: What is so wrong about making a song that you throw stuff at me like this?

10/8 (Sellistel hetkeldel saad teada, kes on su tõelised sõbrad.... nii armas, et Tae Ik siiski Kang Hwile appi läks, mitte ei kasutanud poisi haigust ära, et ise võita... )





Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar