12.1.15

Looduslik valik [s1 ep1] (2015)

Uus poliitiline tõsielusari. Kuus tuntud eesti poliitikut - Kristiina Ojuland, Yoko Alender, Martin Helme, Marko Pomerants, Mihhail Korb ja Liina Raud võtavad osa karmist ellujäämiskursusest Eestimaa talvistes metsades ja soodes.

Nad saavad telgist igaüks valida mõned asjad mida nad arvavad et neil peaks vaja minema. Siis peavad sööma terve purgi sprotte ja tegema seda aja peale ja tühjast karbist peavad nad tegema lambi. Ainsana õnnestub see põlema ka saada Markol, Kristiina ja Yoko ei jõua seda tühjaks süüa.

Siis saavad nad kaks autot, Kristiina, Yoko ja Marko on ühes autos ja Martin, Mihhail ja Liina on teises autos. Nad peavad öö metsas ja autos veetma ja juhiste järgi autokatusele lõkke tegema, et siis auto soojaks saada ja et seal öö magada.

Kõigil õnnestub lõke saada, kuid Yoko, Kristiina ja Marko teevad alguses maha lõkke ja püüavad seda auto katusele transportida ning seega hoiavad nad ka kahte lõket lõõmamas..

Saatejuht ja metsajuht jagab saate lõpus punkte ning Liina sai ühe punkti, Martin sai 2 punkti ja Marko sai 3 punkti, pluss 1 punkt talle lambi valmis saamise eest.

10/7 (Mnjaa.. tüüpiline poliitiku jutt kui Kristiinal oli kott ja ta seepeale teatas et kõigil on kuskil mingi kott ja miks tema olla ei või, samas teistel polnud see nii suur ja punane..)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar