7.1.15

Full house: Take 2 [s2 ep14.1] (2012)

Toimub suur moeetendus, kuid enne lavale minekut käib Kang Hwi peas valu läbi. Man Ok pakub et poiss võiks päikeseprille silmade kaitseks kasutada aga poiss keeldub. Kõik läheb suurepäraselt ja kogu show on edukas. Kohale tuleb ka Tae Ik, kes näeb Kang Hwid ja Se Ryeongi koos laval jalutamas.

Se Ryeong näeb lahkuvat Tae Ik'd ja püüab poisiga rääkida aga Tae Ik ei taha temast ikka midagi kuulda. Man Ok aitab Kang Hwil riided sättida ja poiss proovib tüdrukut suudelda. Seda näeb Tae Ik, kuid Man Ok teeb selgeks, et nende vahel ei saa midagi olla.

Tae Ik satub ühte taksosse, kus taksojuht ergutab poissi tema asja tegema, sest mehe tütar on poisi fänn ja tänu poisi muusikale sai tema tütar terveks. Man Ok leiab Tae Ik üle ja püüab seletada ning tunnistab et armastab poissi, kuid ei saa öelda miks ta nõustus olema Kang Hwi stilist ja endiselt Lee Juni all töötab ja Tae Ik lahkub.

Hwang sõimab et kus Tae Ik on ning poiss teatab et tahab uuesti laulda ja oma maja tagasi saada. See teeb Hwangile head meelt. Kang Hwi püüab Man Oki lohutada. Tae Ik saabub Koreasse ning kuuleb kuidas Go Dong laulab.

Kang Hwi: My eyes are the best features on my face

10/6



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar