14.1.15

Full house: Take 2 [s2 ep14.2] (2012)

Hwang kuuleb Go Dongi laulmas ning tal tekib idee. Ta tahab et Tae Ik ja Go Dong koos laulaks, ehk siis ei oleks Tae Ik solokarjääri, vaid tuleks uus bänd Take 2. Alguses ei taha Tae Ik sellest varjandist kuulda ning keeldub ka Go Dongi laulmist kuulamast.

Man Ok püüab Tae Ik'ga ühendust saada aga poiss ei taha temast kuulda, kuna tüdruk ei ütle miks ta tagasi selle firma alla läks. Kang Hwi näeb Man Oki rollerit ja läheb tüdrukut otsima. Ta on tsau ütlemas kui kuuleb kuidas Man Ok on kurb et Tae Ik selline jobu on ja Kang Hwi lahkub.

Tae Ik kuulab Go Dongi laulmist ning on nõus poisiga duetti laulma ning nad lähevad stuudiosse. Man Ok on masendunud ning joob täis. Sinna tuleb Hwang ning pakub tüdrukule seltsi, Go Dong veab Tae Ik välja ning nad lähevad sinna kus on Man Ok ning Hwang tirib Go Dongi minema ning Tae Ik tassib purjus Man Oki koju. Siis helistab Kang Hwi ja otsib tüdrukut.

Kang Hwi räägib Lee Juniga ning tahab oma uue albumi jaoks parimat ning töötab selle kallal kõvasti. Man Ok on poisi tervise ja silmade pärast mures aga Kang Hwi kinnitab et kõik on korras. Siis aga selgub et Kang Hwi plaat lükkub stuudio tehniliste viperuste pärast edasi ning Tae Ik ja Go Dongi esmaesinemine tühistatakse.

Firma bossil on aga idee. Ta kutsub Hwangi poistega kohale et panna Take 2 ühte muusikaprogrammi, et kes on parim. Tae Ik tahab teada kes on vastane aga Hwang ei tea isegi. Kohale minnes saabub shokk... Tae Ik ja Go Dongi vastaseks ei ole keegi muu kui Kang Hwi...

Hwang: Singing is good. But hurry and finish cleaning. 

Kang Hwi: Chaton, what are you to do? You've been abandoned by your mom. She likes that grass more than you.

Tae Ik: Are gone crazy? Do what with who?

Hwang: If the two of you are put together, you guys are a match made in heaven

Man Ok: I don’t know why he us making me feel so upset.

Man Ok: Hey, you, chicken foot!

Lee Jun: You are perpetually using a secondhand car
Hwang: But you see, your luxurious imported car can’t leave now because of my secondhand car!

10/7 (Kang Hwi võiks juba aru saada, et Man Okil on Tae Ik vastu tunded ja eemale hoida.... )

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar