18.1.15

Nullpunkt [s1 ep1] (2014)

Sari põhineb raamatul nimega "Nullpunkt."

Esimeses osas tuleb Johannesel ja tema nooremal õel ema juurest lahkuda, kuna ema on pshüühiliselt haige ja kui ta rohtusid ei võta, muutub ta kurjaks ja tahab endalt elu võtta. Isa ei talu seda ja lahkub pere juurest, ka lapsed lähevad minema.

Möödub aega ja Johannes naaseb Tallinna ning tal õnnestub keset kooliveerandit saada sisse ühte Tallinna eliitkooli ja ta jätab hüvasti Noarootsi kooliga. Ta asub ema juurde tagasi elama ning ema on nüüd taas korralik ja võtab ilusti rohtusid.

Koolis ei saa muidugi osad aru kuidas sai üks tavaline noormees niimoodi lihtsalt eliitkooli keset veerandit sisse, kuid suhtuvad noormehesse siiski sõbralikult, aga kuna Eesti on väike, siis ei jää Johannese ja ta ema kohta kuulujutud kauaks eemale.

Koolis laenab klassi tubli õpilane Johannesele oma rootsi keele vihikut kuid ema kastab lilli ja vihik saab märjaks. Johannes läheb pahaselt jooksma ja kohtub paari vana sõbraga kes ta peole viivad. Seal
kasutab üks ta sõber ta telefoni ja helistab ühele klassiõele´ja ajab igast jura suust välja.

Johannes saab vihaseks ja lahkub peolt. Klassiõde ei võta ta kõne vastu ning Johannes on pahane, et juba kisub kõik viltu.

See suure laubaga seal on Peep, see on Stinwald-tema poiss-sõber, ja see on robi. nendega ei pea suhtlema.

Paipoisid tahavad ka pidu panna

10/8 (Algus on paljutõotav.)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar