25.1.15

Mischievous Kiss: Love in Tokyo [s1 ep3] – Does morning coffee smells of love? (2013)

Kotoko on kurb ning jõuab hilja koju. Naoki teatab et dušš on vaba ning kui tüdruk ei vasta siis astub ta tuppa, selgub et Kotoko magab, poiss leiab selle armastuskirja, mille tüdruk kirjutas aga poiss vastu ei võtnud ja loeb seda.

Hommikul magab Kotoko sisse ning kui Naoki lahkub, siis poisi ema soovitab tüdrukul ka minna. Poiss eemaldab puru tüdruku juustest ning Kotoko on natukene shokis. Kin ja ta sõbrad püüavad Kotokot eemale hoida ja kaista Naoki eest.

Õhtul teevad Kotoko ja ta isa süüa. Kin ja ta sõbrad luuravad Irie maja juures ning kuulevad kõike. Ema teatab et Kotoko on suurepärane tüdruk ja see õige kellega Naoki abielluma peaks. Poiss ja tüdruk lähevad riidu ning kõik saavad teada et Kotoko kirjutas poisile armastuskirja. Kin tahab uksest sisse saada ning teha Naokile selgeks et too hoiaks tüdrukust eemale. Naoki ütleb midagi mis paneb Kotoko mõtlema, et ehk asi polegi väga lootusetu. Algab suvevaheaeg.

Kotoko peab aga järeltundides käima, kogu F klass on seal. Naoki aga mängib koolis tennist ning tüdruk jääb teda vaatama ega pane tunnis tähele. Selle tulemusena peab ta staadionil 10 ringi jooksma. Viimasel ringil aga saab ta kogemata Naoki tennisepalliga vastu pead. Kodus tahab et Naoki ema õpetaks teda süüa tegema.

Kõik tähistavad Naoki tennisevõitu. Kui suvi möödub, siis lähevad Kotoko ja Naoki isad klassikokkutulekule. Ema käsib Yuukil asjad kokku panna et minna vanaema haiglasse vaatama. Naoki ja Kotoko peavad kahekesi koju jääma. Selgub et vanaema pole haige ning ema ja Yuuki lähevad restorani. Kotoko teeb süüa aga ebaõnnestub ning lõpuks teeb toidu valmis Naoki. Tüdruk peab nõud pesema ja köögi korda tegema. Ning siis alustab õppimist sest järgmine päev on koolipäev.

Järsku tekib tal plaan võtta Naoki õpkud ja sealt maha kirjutada. Ta hiilibki poisi tuppa aga enne kui ta välja saab, haarhab poiss tal käest. Poiss teeb tüdruku üle nalja ning lõpuks õpivad nad terve öö, et tüdruk saaks kodutööd tehtud. Hommikul tahab tüdruk süüa teha aga poiss palub ainult kohvi, sest ei taha kõhuvalu saada..

Mom: Naoki should marry Kotoko
Yuuki: I object

Naoki: People change their minds. You hate someone today, but tomorrow you might like that person.
Kin: What? So you like Kotoko, don’t you?
Naoki: I’m not sure about that. But just don’t forget that she likes me more than she likes you.

Kin: I thought he was a nerd with no motor skills.

Naoki: Is your class over?
Kotoko: Leave me alone! I just felt like running

Mom: Take care of house with Naoki.
Kotoko: Yes... what? Just the two of us??!!

Kotoko: Lets started...I don’t understand

Naoki: Even a genius can turn into a wild animal any time.

Kotoko: Doing homework is the only memory that I have in this last summer of high school

Kotoko: Ss a token of my apology, I would like to make breakfast for you.
Naoki: Please don't, I don't want to have a stomachache on the first day of the new semester.

10/8 (Ikka täitsa hea osa, erineb veidi ikka korea omast. Eriti meeldis mulle see õppimise osa aga tuppa hiilimine... ma ei või, seda kuuleb ju kilomeetri kaugusele ära... kui hiilid, siis ust ei ole mõtet linki panna, sest sul on vaja vaikselt lahkuda ka..)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar