4.1.15

TUTVUSTUS: イタズラなKiss~Love in Tokyo/Mischievous Kiss: Love in Tokyo [Ep1-16] (19.3 - 19.7.2013)

FAKTID:
Drama: Mischievous Kiss: Love in Tokyo/Itazura na Kiss: Love in Tokyo
Hangul: イタズラなKiss~Love in Tokyo
Director:  
Writer:
Starring: Honoka Miki, Yuki Furukawa
Network: Fuji TV
Episodes: 16
Seasons: 1-3
Release Date: 29.3-19.7.2013
Runtime: 
Language: Japanese
Country: Japan
Genre: Romance, Comedy
Format: Television drama

TUTVUSTUS:
Nagu juba ennist, siis see on sama story nagu Itazura na kiss, lihtsalt pikema nimega ja uuem versioon. Ma ei tea miks ma 2013 arvasin et ma pean veel ühe versiooni sellest loost ära vaatama.. BTW ma avastan et sellele on nüüd 3 filmi ka tehtud, kas ma peaks neid ikka vaatama?  aga lugu ikka sama, et Naoki on geenius, kes kunagi ei õpi aga tulemused on alati kooli parimad ning siis on Kotoko, kes küll püüab õppida aga tulemused on halvad. Ja siis satuvad nad kokku ja läbi pressimise suudab kotoko saada Naoki endale õpetajaks. Ja kuhu ka Naoki ei  pööraks, alati on Kotoko seal

TEGELASKUJUD:

Honoka Yahagi as Kotoko Aihara

Kotoko on elurõõmus tüdruk, kes küll pole just kõige teravam pliiats aga see ei vähenda tema elurõõmu. Ta on sissevõetud kooli tarkurist Naokist.

Yuri Furukawa as Naoki Irie

Naoki on kooli kõige targem poiss ja kõigi lemmik. Ta ei salli lolle inimesi ja üks neist on Kotoko, kuid asjaolude sunnil peab Naoki Kotokoga aega veetma ja leiab, et neiu võib täitsa tore olla.

Yuri Yamada as Kinnosuke Ikezawa

Kinnosuke on Kotoko parim sõber ja klassikaaslane, temagi pole eriti terav pliiats aga see eest on tema vägagi huvitatud Kotokost ja talle ei meeldi et neiu jookseb Naoki järel.

Yuga Aizawa as Yuuki Irie

Yuuki on Naoki noorem vend ja võtab Naokit kui oma parimat eeskuju ja tegelast, kelle suguseks saada suurena, temagi ei salli lolle ja eriti ei salli ta Kotokot, kuna see tiirutab Naoki ümber koguaeg.

HETKEID DRAAMAST:





Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar