31.12.14

Full house: Take 2 [s2 ep13.2] (2012)

Hwa Ming räägib Se Ryeongiga ja Lee Juniga kui uksest astub sisse naine kes uurib kus Kang Hwi on ning tahab temaga kokku saada. Hwa Ming läheb Kang Hwi juurde ning palub poisil naisele helistada, tegemist on Kang Hwi emaga. Poiss läheb kohale aga lahkub kui ema palub poisil isaga kohuda. Isa on endiselt väga haige. Nende juttu kuuleb pealt Se Ryeong.

Lõpuks otsustab poiss isa vaatama minna ning teda saadavad maja ees ajakirjanikud, kes igal võimalikul juhul pilti teevad. Hwa Ming juhatab venna isa juurde ning tagasi tulles sõimab noorem õde Kang Hwi näo täis ning Kang Hwi lubab, et ei astu enam iial uuesti sellesse majja. Poisi ema on kurb, kuid Kang Hwi ei suuda enam ebaõiglust taluda.

Man Ok valmistub Tae Ikga kokku saama kuid Kang Hwi helistab ja tüdruk läheb veedab õhtu temaga. Poiss joob täis ning Man Ok viib poisi hotelli. Se Ryeong uurib Hwa Mingilt mis suhe tal Kang Hwiga on ning on shokis kuuldes, et Kang Hwi on naise poolvend. Kang Hwi pere on väga kuulus ja rikas Hiinas. See uudis on shokiks ka Lee Junile.

Han Ga Rim: Ah, jang Man Ok! My blood pressure..

10/7







Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar