17.12.14

Full house: Take 2 [s2 ep12.2] (2012)

Tae Ik läheb oma maja vaatama ja lubab selle tagasi saada. Samal ajal peab Go Dong Kang Hwi iga sammu jälgima ning poisile see ei meeldi ja saadab Go Dongi oma telefonile järgi.

Go Dong leiab Lee Juni kabinetist otsitava aga jääb mehele vahele, ning Lee Jun annab valida, et kas mees annab telefoni tagasi või kui lahkub, siis on ta kohe vallandatud. Go Dong lahkub ning läheb Hwangi juurde. Seal saab Tae Ik teada, et ka Man Ok on otsapidi Lee Juni küljes kinni ning naine saab raha ja viib selle Lee Junile, et lepingust lahti saada. Seal hakkab Lee Jun rääkima Kang Hwi olukorrast aga tüdruk arvab et mees valetab ja lahkub.

Se Ryeong kuuleb kuidas Man Ok Tae Ik'ga räägib ning läheb Man Oki majja ja leiab sealt Tae Ik. Naine püüab mehega ära leppida aga Tae Ik teatab et nende vahel pole enam ammu midagi ning Se Ryeong lahkub. Ta saab kokku Man Okiga ja süüdistab naist selles, et on suutnud kahe sõbra tunnetega mängida ning et kas Man Ok ei saa aru mida ta Kang Hwile teeb kui Tae Ik'ga kodu mängib ning teatab et Kang Hwi jääb pimedaks.

Man Ok tormab Full house ning leiabki poolpimeda Kang Hwi, kes arvab et tulijaks oli Se Reyong.

Tae Ik: Give....
Man Ok: Guh?
Tae Ik: Not your hand... give me the keys to your scooter

Kang Hwi: Ah, it's so noisy that I could die

Go Dong: Are you asking me to search the president's office?
Kang Hwi: Who asked you to search it? I just asked you to look for it and give it to me. 
Go Dong: That's exactly the same thing

Lee Jun: now, All sort if useless people are making me mad

10/8 (Isver mul on Kang Hwist niii kahju... jube...)



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar