6.1.15

Hi! School Love on: Destiny? Irresistible trouble [s1 ep1] (2014)

Sari algab sellega et Woohyun näeb üht naist kellel on võti kaelas ning arvab et tegu võib olla tema emaga, kuid enne jõuab naine minema minna.

Samal ajal ostab Sungyeol nuudleid ja see ei meeldi tema isale, kes on poja pärast mures ega mõista miks poiss kodus ei söö. Woohyun elustab tänaval minestanud meest ning koolis saab ta sellega populaarsust juurde, kuniks sisse astub ühe poisi klassiõe Jinyeoli ema ja süüdistab poissi tüdruku ahistamises ja tänu sellele ei saa neiu õpingutele keskenduda, kuid tegelikuses ajab tüdruk poissi taga.

Jinyeol ronib katusele ning Woohyun tormab teda päästma, seal on ka üks neiu kes on seal et viia surnu endaga kaasa. Kuid tema raamat hakkab vilkuma. Woohyun püüab Jinyeongi eemale lükata ja kukub ise alla, kuid seesama neiu päästab poisi ja nad satuvad haiglasse. Seal ärgates aga avastab neiu et on inimeseks saanud ning ei tea mida teha.

Woohyun viib ta politseijaoskonda kuna neiu ei tea oma nime ja seal veerib ajakirjast tüdruk endale nimeks Lee Seulbi ning ka Jinyeoli ema tuleb sinna ja tema plaan on Woohyun koolist välja visata. Woohyun võtab Seulbi endaga koju kaasa ning neiu õpib seal inimese kombel sööma.

On Woohyuni sünnipäev ja poiss saab isalt kingi kuid need jalanõud ei lähe talle jalga ja ta annab need Seulbile. Vanaema Masook keelab Seulbil Woohyuni ema kohta küsida enam kunagi. Jinyeol tahab Woohyuniga kokku saada ja lubab et kui poiss temaga kohtama läheb siis ei pea Woohyun kooli vahetama kuid poiss teatab et Seulbi on tema tüdruksõber ja et lasku Jinyeol asjal minna.

Sungyeol ei saa oma kasuema Jihyega läbi ning tellis toidu koju, mille toob kohale Woohyun. Alguses keelduvad kasuema ja isa toitu maksmast kuna ei tellinud aga kui Sungyeol teatab et tema ostis siis võetakse tellimus vastu.

Seulbi rikkus Jinyeoli ema auto ning naine nõuab selle eest raha. Woohyunil viskab üle ja ta saadab neiu minema. Seulbi otsib oma raamatut ning näeb kuidas Sungyeol nuudleid sööb. Kuna sajab vihma siis ronib Seulbi Sungyeoli vihmavarju alla ning lõpuks annab poiss vihmavarju tüdrukule. Seulbi tahab oma vana elu tagasi ja astub maanteele kui tuleb auto...

Woohyun: I'll become rich and let you live in luxury

Seulbi: I guide the humans that are dead and humans call us angels

Woojin: Your mom's worried because you only eat instant noodles.
Sungyeol: Witch mom?
Woojin: Both
Sungyeol: They are both probably lying.

Seulbi: Humans and angles live in a different worlds. So we don't feel anything even if our bodies pass through each others. But after meeting that human boy strange things started to happen.

Jinyeong mom: If you ever seduce Jinyeong again I'm going to kill you

Woohyun: I can find everything except for your senses

Kisoo: Do you love being in the spotlight?

Masook: How old are you?
Seulbi: I don't count my age. Same as him
Masook: Same as him? You're 18?
Woohyun: You must be lying. You look younger than me

Woohyun: What? You want to sleep with me?
Seulbi: Why not? We cant sleep together? They all sleep together in dramas.
Woohyun: Do you even know what are you saying? Did you see the next scene?
Seulbi: It was dark
Woohyun: I guess you really did see it

Sungyeol: You could win an acting award
Jihye: The same goes for you

Sungyeol: You ruined our family and you teach ethics at school. Isn't that ironic?

10/8 (väga hea ja huvitav, loodan rohkem sungyeoli näha.)





Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar