18.1.15

Mischievous Kiss: Love in Tokyo [s1 ep2] – Entrance exam of love (2013)

Naoki teeb tüdrukule selgeks et lollid talle ei meeldi ning Kotoko võtab eesmärgiks saada poisist paremad tulemused eksamil, klass naerab ta loomulikult välja ning sõbrad ka, sest Aihara on lollide klassis, ehk kõige halvemate tulemustega ning Naoki kõige paremate tulemustega klassis. Naoki on geenius. Seega otsustab neiu saada 100 parima hulka. Kuid õpimine ei lähe nii hästi kui tahaks.

Ema tuleb Kotokole süüa tooma ja nad vaatavad vanu pilte. Kotoko jõuab piltideni kus Naoki on väike ja tüdrukuks riietunud, saab teada saladuse et ema riietas poiss tüdrukuks. Ema vahetab poisi ja tüdruku pakid ning Naoki on sunnitud koolis Kotokoga rääkima. Sõbrad ei saa aru mis toimub ning Kotoko saab pildi ja saladuse abil poisi nõusse ennast eksamiteks õpetama.

Vanemate suureks üllatuseks on see kui poeg teatab et õpib koos Kotokoga eksamiteks. Kotoko aga ei tea mitte midagi, kuid poiss suudab plaanib paika panna ning tüdruk õpib igal võimalusel. Sõbrannad ei suuda uskuda, et Kotoko hakkaski õppima. Noored veedavad kõik õhtud kaua üleval ning lõpuks suudab Kotoko asju lahendada. Naoki jääb vahepeal magama ning Kotoko jääb ka, kui on märganud et poiss magab.

Hommikul teeb Kotoko endale ja poisile kohvi ning nad lähevad kooli eksamile. Koolis kordab tüdruk veel asju ning Naoki soovib edu. Eksamil on tüdrukule tuttavad ülesanded. Selguvad tulemused. Kotoko läheb uurima et mis Naoki sai ning Naoki, et mis Kotoko sai poiss õnnitleb 100 hulka saamise puhul ning tüdruk ei suuda seda uskuda. Koolis räägivad kõik et F klassi tüdruk sai top 100 hulka. Kotoko klassivend, kes on tüdrukust sisse võetud hakkab Kotokot jälitma et teada saada kus tüdruk elab ja miks ta nii käitub.

Poiss saab teada et Kotoko ja Naoki elavad koos ning nõuab koolis seletust. Siis aga kukub maha pilt, kus poiss ja tüdruk koos magavad ning sellest tuleb mõnus kuulujutt, millest lõikavad sõbrannad kasu ning kogu kool teab et geenius ja loll on koos. Naokile see ei meeldi ja ta on tüdruku peale pahane.

Kotoko: I don’t even understand what I don’t understand

Kotoko: At this pace, it’s going to take me a 100 years to get in the top 100

Naoki: Why do both of us have to be at the same school?

Naoki: What subject are you bad?
Kotoko: Probably math

Friend: You’re living at Irie Naoki's house right now?
Kotoko: Yeah, right, like that would ever happen ?

Jinko: Love needs to be planted before it sinks in

10/8 (Taime lehe taha peitu pugeda on väga mõtekas.. ma saan Naokist aru et miks ta pahane on aga samas ei oleneud tõe väljatulek ju otseselt Kotokost, kus ta pidi teadma et parimad sõbrannad nii teevad? )



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar