21.1.15

Full house: Take 2 [s2 ep15.1] (2012)

Kang Hwi teatab Lee Junile et tahab osaleda selles konkursis. Ning Lee Jun saab Tae Ik ja Hwangiga kokku. Tae Ik teatab et osaleb ka selles võistluses aga siis kui ta võidu korral saab Full house tagasi. Alguses ei oska Lee Jun selle peale midagi öelda aga siis on nõus.

Man Ok paneb Kang Hwi asju kokku ning kohale tuleb Se Ryeong ning teatab et Man Ok ei ole tema tuba koristanud aga Man Ok selle peale, et see pole tema töö, tema on ainult Kang Hwi stilist. Siis saab ta aga teada Tae Ik ja Kang Hwi omavahelisest võistlusest.

Man Ok läheb oma sõbranna juurde ja saab teada millega sõbranna tegelikult tegeleb. Ta ei olegi niisama reporter, vaid uurib ja nuhib staaride elu järgi. Eriti aga Kang Hwi ja Tae Ik kohta. Ta saab sõbranna peale pahaseks, sõbranna läheb õhtul Man Oki juurde, seal näeb ta Tae Ik'd ja saab Man Ok vanaisaga kokku. Ta lobiseb vanaisale lubamatud juttu ning vanaisa saab teada, et lapselaps on stilist ja elab koos Kang Hwiga. Ta läheb kohale ja teatab et ei taha Man Oki enam näha.

Kang Hwi mängib üht lugu ning üks tüüp pakub et kas poiss ei tahaks ise sellele loole sõnu kirjutada. Samal ajal on ka Tae Ik ja Go Dongil lugu, kuid siis märkab neid Lee Jun ning Hwang saab teada, et tüüp kes pidi neile loo kirjutama, andis selle hoopiski Kang Hwile ja Lee Junile.

Tae Ik: The team we are going against is Won Kang Hwi?
Kang Hwi: You didn't say anything like this before!
Lee Jun: It's news to me, too

Go Dong: Even if I were to be born again, I couldn’t go gainst Kang Hwi hyung-nim

Tae Ik: What if we win?
Lee Jun: Is that possible?

Lee Jun: Okay, what do you want?
Tae Ik: Full house

10/6 (ei oska kohe midagi öelda.... konkurents on jube asi, eriti kui üks boss on nii lolllll )

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar