17.1.15

Healer [s1 ep1] (2014)

Lugu algab sellega, et ühes pealtnäha mahajäetud majas elab aga üks noormees nimega Junghoo. Talle tuleb kõne, mida ignob ja siis häkib üks naine tema mängu ja see naine on keegi, kes informeerib Junghoo'd uuest tööst. Metroojaamas aga hoiab Junghoo madalat profiili ning on ühenduses oma häkkerist partneri Minjaga. 

Junghoo teeb taustauuringut ja leiab et see töö on päevaseks ajaks liiga keeruline ja otsustab lahkuda. Ta peab välja segitama kes need tegelased täpsemalt on nng selleks saab ta ühe tegelase telefoni nii et minja saaks sinna sisse häkkida. 

Siis aga saabub uus klient ning Junghoo peab tegema kõik et enne kohale jõuda kui tema rivaalid. Ta saab kliendi küll kätte aga rivaalid märkavad teda. Samal ajal satub aga üks noor neiu lifti koos kulleriga. Ta võtab kullerilt paki, et ise kohale viia, ta keerutab mingi vale kokku ja saab pakiomaniku ukse lahti. Ja kui ta vett palub, teeb ta salaja korterist pilte. Ja siis teatab et pakk on valelel inimesele, aga too ei usu naise vale, kuna ta on kuulsus, siis aimab ta miks too naine tema ukse taha üldse tuli. 

Ja selgub ka et too noor naine ei ole keegi muu kui ajakirjanik Youngshin. Ta töötab väikesepalgalise ajakirja jaoks. Parklas ajab teda peaagu alla aga üks juht, ja naine on juba ütlemas mis ta arvab kui kuuleb sõna Healer. Ta kavatseb asja uurida ning teha suure loo Healeri kohta. Youngshin haarab mehe autoismelt salaja Healerist tehtud foto.

Junghoo aga kohtub oma kliendiga ja poole sõidu pealt lahkuvad nad rongist. Siis aga palub klient mehe abi et too teda aitaks aga see on mehe poliitika vastu aga siski aitab ta mehel gängi eest põgeneda. Minja saadab nende rongi minema, ja nad on pimeduses, ning siis lääheb kaklemiseks ja peagi on päris rong tulemas.  

Junghoo viib oma kliendi ohutusse kohta. Younshin teeb aga oma isale kimchit ning räägivad päeva uudiset ja muidugi Healerist. Youngshin unistab endiselt teha suurt ja avastavat lugu Healerist. Ta üritab isalt saada raha et palgata Healerit, et temast rohkem infot saada. Samal ajal aga sööb Healer õhtust ja otsib erasaartkuhu puhkama minna kui töö ükskord läbi saab. 

Minja uurib aga uuesti mehelt kaugel ta asjadega on ning selgub et ta on juba kolme neiu jälgi ajanud. aga nendest pole kasu. Nad usuvad et nende otsitud neiu võidi juba kakskümmend aastat tagasi lapsendatud olla. Junghoo pole sellest tööst eriti huvitatud aga saab aru et enne kui ta saab erasaarele puhkama minna, vajab ta siiski kõvasti rohkem raha.

SAmal ajal aga unistab Youngshin oma pärisvanemate leidmisest. Ta armastab oma isa, kuid tahaks siiski teada, kes tema päris vanemad on ja miks nad ta maha jätsid. Järgmine hommik unistab naine endiselt oma vanematest ja satub juhuslikult kokku Healeriga. Ehk siis samas kohas on ka Healer, kelle infoprillid ütlevad et isik keda ta otsib on just youngshin, naine kellel pole sotsiaalkontosid ja tema tarkvara tunneb naise just siis ära kui Youngshin bussi astub. Mees on leiu üle õnnelik ning buss pidurdab järsku ja Youngshin maandub otse mehe käte vahele.

Healer: I told you not to bother me whenever you want

Healer: You always say it's simple but it never is

Min Ja: 5 million won
Healer: I'm not doing it
Min Ja: We're already been paid in advance

Min Ja: WS Guard, they're Sang Soo's thugs
Healer: I swear
Min Ja: Your rival

Young Shin boss: She call whenever she wants and hangs up whenever she wants




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar