4.2.15

Full house: Take 2 [s2 final ep16.1] (2012)

Selgub võistluse võitja, ning selleks on Take 2! Ehk Tae Ik ja Go Dong. Samal hetkel tunneb Kang Hwi ennast halvasti ja ta minestab. Ta viiakse kiirelt lavalt minema ning kui tema poole valgus suunatakse, siis teda pole. Lee Jun vahutab vihast ning Tae Ik ja Hwang on mures. Tae Ik läheb Lee Junile kallale, süüdistades mees Kang Hwi tervise halvenemises.

Hwang, Tae Ik ja Man Ok lähevad haiglasse ja räägivad Kang Hwi arstiga ning poissi ei päästa muu kui operatsioon aga see on ka riskantne ja Lõuna-Koreas pole kohe doonorit võtta. Man Ok teatab poisi olukorrast poisi õele ning too laseb kohe pileti Koreasse broneerida ning sõimab Lee Juni näo täis.

Lee Jun korraldab pressikonverentsi ning kui kohale läheb siis pole seal kedagi, selgub et plaadifirma ülemus tühistas selle ning sõimab Lee Juni näo täis ja vallandab mehe. Lee Jun on vihane. Siis aga räägib chairman Tae Ik ja Hwangiga ning selgub et mees on Full house nõus Tae Ik'le andma kui Hwang on nõus Lee Juni asemele tulema.

Se Ryeong läheb Kang Hwid vaatama ning nad räägivad ning saavad oma vihavaenust jagu. Siis kui tüdruk lahkub tuleb Tae Ik ning ka nemad räägivad omavahel. Se Ryeong kutsub Tae Ik endaga Hiinasse kaasa kuid Tae Ik keeldub ning Se Ryeong mõistab et on poisi igaveseks kaotanud ning lahkub sirge seljaga nagu ta Kang Hwile lubas.

Tae Ik läheb Kang Hwi juurde ja ka nemad lepivad ära. Enne lahkumist saatis Se Ryeong Tae Ik'le sõnumi ning poiss saab teada, et tegelikult ei olnud tüdruku ja Kang Hwi vahel midagi ning too suudlus 5 aastat tagasi oli tüdruku idee ja Kang Hwil polnud sellest aimugi, Se Ryeong tahtis ainult Tae Ik armukadedaks ajada ning nüüd vabandab Tae Ik sõbra ees.

Kang Hwi läheb koju ning seal ootab Man Ok. Ta viib poisi välja jalutama ja joovad teed. Poiss teeb tüdrukule kingituse. Juukseklamber mida tüdruk tookord Jaapanis ei saanud osta ning Kang Hwi stilistist õele meeldis Man Oki pluus ning poiss pani tüdruku stilisti kursustele kirja.

Kang Hwi: They say the person will die if he suddenly changes

Kang Hwi: If you become a talented designer like my older sister, I will become your exclusive model.

Chairman: Do you know what kind of family the Won household is, that you would take care of things in this way?

Kang Hwi: Still, I am by name Won Kang Hwi a universal star! No atter how sick I am, how can I reveal going to the restroom to a female fan? The caregiver ahjumma said that she is a complete fan of mine.

Kang Hwi: Rhen, I should vacate my room quickly! The rude bastard owner is coming back.

Kang Hwi: Sorry? Did you say sorry with your own lips?

Kang Hwi: Now, stylist Jang, go wherever you want to go
Man Ok: Kang Hwi
Kang Hwi: Stylist Jang, you're fired now.

10/7 (Lõpp hea, kõik hea. Halb saab karistada ning head õnnelikult elada.. nii tore et Se Ryeong lõpuks tõtt rääkis ning Kang Hwi kink Man Okile oli ka armas)



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar