3.2.15

Hi! School Love on: Drawing a line? Drawing a line to cross it! [s1 ep5] (2014)

Sungyeol ja Seulbi jõuavad kohale ja Seulbi kasutab oma võimeid ja Jaeseoki mootorratas sureb välja. Seejärel kukub tüdruk kokku ja Sungyeol paneb ta pingile puhkama. Seejärel läheb Woohyunile appi. Siis aga ilmub Inimingel ja aitab Sungyeol ja Woohyunil minema minna. Sungyeol saab teada et Woohyun oli kakluses kuna tahtis et Jaeseok tõtt tunnistaks.

Seulbi püüab Woohyuni haava ravida ja koolis teatab poiss et kukkus kuid klassijuhataja näeb ka vigastatud Jaeseoki ja ta sõpru ning mõistab et keegi neist ei kukkunud vaid et nad kaklesid. Jaeseokile määratakse testil petmise eest ühiskondlik töö ning Jihye on rõõmus et poiss puhtalt ei pääsenud ja Sungyeol tegelikult ei andnud testi vastuseid Jaeseokile.

Ema sunnib Yenat golfi mängima ja trennides osalema ning naisele ei meeldi et tütar suhtleb Younggeuniga. Woohyun läheb hambaarsti juurde ja hiljem märkab isa Sungyeoli tänaval ja paneb ta raudu enda külge ja nad lähevad nuudleid sööma.

Yena kuuleb et Seulbi ja Woohyun pole tegeikult sugulased ja tunnistab Seulbile et talle meeldib Woohyun ning tahab et Seulbi hoiaks Woohyunist eemale. Seulbi tunneb ennast imelikult kui Woohyunile mõtleb ja on kurb et peab Yena pärast poisist eemale hoidma.

Koolis Yena komistab kehalises ja Woohyun aitab ta arsti juurde, samal ajal Sungyeol aitab Seulbil pallid kokku korjata. Yena tunnistab Woohyunile et ema tahab et tüdruk sporti teeks ja stipendiumi saaks. Seulbi ja Sungyeol lähevad Masookile kinki ostma neiu esimese palgapäeva puhul. Hiljem söövad nad jäätist ja sunbae ilmub kohale. 

Jihye ilmub Masooki juurde ning tahab naisele raha pakkuda Woohyuni eest kuid Masook ei taha naisest midagi kuulda. Sungyeol, Woohyun ja Seulbi näevad kuidas Masook püüab Jihyele raha anda ning Masook ütleb Woohyuni pärimise peale et naine lihtalt unustas raha poodi.

Yena tahab et Kisoo võtaks ainult Woohyuni kaasa ja läheksid ratatasega sõitma, kuid Woohyun on ainult siis nõus Kisooga sõitma minema kui Seulbi kaasa tuleb ja Seulbi tuleb kaasa kui Sungyeol kaasa tuleb. Seega lähevad ratastega sõitma Youngeun, Yena, Kisoo, Woohyun, Sungyeol ja Seulbi.

Yena tunnistab Seulbile et tahab Woohyunile öelda et poiss meeldib talle ning seega ei saa Seulbi minna Woohyuniga sama rattaga sõitma ning Seulbi sõidab Sungyeoliga, Yena ronib Woohyuni rattale. Sõiduajal tunnistabki Yena poisile et too meeldib talle kuid Woohyun ei vasta samaga ning näeb tulevat Sungyeoli ja Seulbit ning haarab Seulbi endaga..

Woohyun: Guys grow up as they fight.
Sungyeol: I grew up well without fighting
Woohyun: Acting tough again...

Sungyeol: Too much interest causes trouble.

Seulbi: Guys make up with actions, not words. That's how male leads in dramas are.

Woohyun: Why do you keep passing out in Sungyeols arms?

Jaeseok: You know it hurts even more when the person you trusted most betrays you.

Jaeseok: Do you know why a bomb is scary? It's because you don't know when it'll explode

Youngeun: I'm going to kill you if you cross the line

Woojin: Don't tell Sungyeol that I got dental implants.
Jiye: What?
Woojin: I don't want him to know that I'm gettng old

Woojin: I eat it every day but it's tastier since I'm eating with you

Woohyun: Breathe, or else you'll die

Woohyun: Are you being chased by lions?
Kisoo: Something similar. What are you doing tomorrow?
Woohyun: Not hanging out with you for sure.

10/9 Selles osas oli nii palju häid kohti, see kui woohyun ja sungyeol koos küsisid et kas seulbil on kõik korras ja see kui tüdruk tahtis et nad ära leppimiseks kätest võtaksid ja siis kui isa pani sungyeoli käed raudu, et too minema ei jookseks et pojaga aega veeta.)




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar