18.2.15

Orthros no Inu: A devil with Gods hand [s1 ep1] (2009)

Algab sellega et noor mees nimega Aoi Ryosuke tormab politsejaoskonda ja teatab et ta tappis inimese.

Siis minnakse tagasi 8 päeva kus üks noor neiu kuuleb kahte narkodiilerit arutamas ühe neiu surmast. Ta hakkab kartma ja räägib oma õpetajale, kelleks on Aoi Ryosuke, sellest ning too lubab aidata. Seesama neiu kukub trepist alla ja vajub kooma.

Samal ajal üritab naisuurija Nagisa püüda neid samu narkodiilereid kuid üksi satub ta hätta ja järsku ilmub välja Ryosuke ning läbi puudutuse tapab ta ühe diileri ja natukese aja pärast tunnistab ta seda politseis üles kuid keegi ei taha teda uskuda.

Nagisa hakkab asja uurima, kuigi ta on sellest kõrvale tõstetud ja saab teada et on olemas nö Devil hand ja God hand. Üks kutt, kelleks on Ryuzaki Shinji, istub vangis, ning temal on God hand, mis suudab haavu ravida.

Shinji on nõus aitama kui Nagisa toob tema juurde Ryosuke, kuid naine kuuleb jaoskonnas et õpetaja vabastati tõendite puudumise tõttu.

Ryosuke läheb haiglasse ning Nagisha tuleb sinna ja uurib kas too on enne ka tapnud läbi puudutuse. Nagisha viib Shinji juurde Ryosuke ning seal selgub et Shinji tahab näha ainult Ryosuket ning seal suudab Shinji veenda Ryosuket tapma vangivalvurit et Shinji saaks vabaks ning lubab et toob mehe tagasi elule kuid tegelikult pole see võimalik ning Shinjil õnnestub põgeneda..

Nagisa: So you killed him?
Shibata: Hey hey, when was it decided that he killed him?
Nagisa: That's what he said
Shibata: Don't say idiotic things

Ryosuke: My hand is devil hand

Ryosuke: With your power, those people can be saved
Shinji: Saved? I can't even get out of here!

Shinji: It doesn't matter how good am I, bringing back dead person is impossible.

10/8 (Mulle hakkab ryosuke rohkem meeldima...)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar