8.2.15

Mischievous Kiss: Love in Tokyo [s1 ep5] - Who is going to get the first kiss? (2013)

On lähenemas kooli lõpetamine ning A klassis tüdrukud ei suuda uskuda et Naoki läheb Kotokoga samasse ülikooli. Selgub et Kin ei taha lõpetamisele tulla sest ei saanud ülikooli sisse. Kotoko läheb teda lohutama. 

Kotokol õnnestub Kin kooli saada. Naoki ema pildistab viimasel päeval Kotokot ning tahab et Kotoko ja Naoki koos pilti teeks. Tüdruku üllatuseks on poiss nõus ning just kui läheb pildistamiseks teatab poiss et tüdrukul on midagi juustes ning pilt ei tule just parim.

Kotoko ja Naoki jalutavad koos kooli. Tüdruk üritab poisiga jutu ajada aga poiss ei võta vedu. Kin on plaan lõpuõhtul Kotokot suudelda. Naoki ja Kotoko saavad lõputunnistused.

Naoki ema tuleb Kotokot õnnitlema ja tahab pilte teha. Siis märkavad nad et üks paar suudleb ja teisel annab poiss oma nööbi tüdrukule. See paneb aga nii sõbrannasid kui ka ema mõtlema et küllap hoiab Naoki oma nööpi Kotoko jaoks ning utsitavad tüdrukut seda küsima. Kuid Naoki ei anna ja lahkub. Õhtul on pidu ning keset pidu vajub sisse A klass ning F klass ei suuda uskuda et peavad ruumi jagama A klassiga.

Kummagi klassijuhataja üritab rääkida aga teine segab koguaeg. Kin viib Kotoko koridorri ning kui on peaaegu suudlemas ilmub kohale Naoki. Kotoko jookseb minema ning Kin teeb geeniusele selgeks, et Kotoko mõistis kes tegelikult temast hoolib. Samal ajal a klassi tüdrukud üritavad Kotokole selgeks teha et tema rumalus on seganud Naoki õppimist ja seega ei saanud poiss Tokyo ülikooli minna vaid läks kergema ülikooli poole. Naoki ei ole sellega nõus.

Hakkab üksteisele ära panemine kuni lõpuks tüdruk poisi lapsepõlve pildi välja võtab. Naoki viib Kotoko välja. Kin alustab laulmist. Kotoko lubab Naoki unustada aga selle peale suudleb poiss tüdrukut. Ja Kotoko on shokis, kuid õnnelik :D

Jinko: He graduated from high school but he still doesn't like girls.

10/7 (No issand jumal, kelle asi see on kuhu kooli keegi läheb ja miks valiti just see kool, see A klass on ikka õpimisest peast soe ma ütlen :D ega nad Naoki vanemad pole, et poiss peab nende järgi tegema.. )



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar