2.3.15

TUTVUSTUS: 公主小妹/Romantic Princess [Ep1-13] (16.9 - 9.12.2007)

FAKTID:
Drama: Romantic princess
Hangul: 公主小妹
Director:  Lin He long
Starring: Wu Chun, Angela Chang, Calvin Chen, George Hu
Network: CTV
Episodes: 13
Seasons: 1
Release Date: 16 september - 9 december 2007
Runtime: 70 minutes
Language: Mandarin 
Country: Taiwan (Republic of China)
Genre: Romance, Comedy
Format: Television drama

TUTVUSTUS:
Mulle väga meeldib selle sarja algus.. Aga lugu siis järgmine: Xiao Mai on eduka ärimehe Huangfu Xiongi lapselaps ja on nüüd sunnitud vanaisa juurde kolima, kuna lapsena rööviti tüdruk ja kasvas üles vaeses perekonnas ja nüüd leidis vanaisa ta üles ja viib koheselt enda juurde. Seal elavad veel neli sugulast: Jin, Cai, Lin ja Xiong. Vanaisa unistuseks oleks kui Jin ja Mai abielluks aga Jini unistus on vanaisa köie otsast minema saada ja on selleks ka salaja ettevalmistusi teinud. Aga ootamatult noored siiski armuvad, kuid hoiavad seda saladuses, et Jin saaks vabaks. Siis aga tuleb keegi teine neiu, kes veenab et tema on õige lapselaps. 

TEGELASKUJUD:

Angela Chang as Xiao Ma/Huangfu Shan

Noor töökas neiu, kes saab ühel päeval teada, et tema vanemad pole päris need kelleks ta neid pidas ja et ta on kuulsa ja rikka mehe lapselaps. Tema elu muutub üleöö ja peale selle saab ta kohe ka endale 4 kena sugulast, kellest ühega plaanib vanaisa ta paari panna.

Ku Pao-ming as Huangfu Xiong

Edukas ja üsna karmikoeline ärimees, kes on enda elamisse võtnud neli noort sugulas, kellest tema oma mantlipärija aga tal on ka lapselaps Xiao Ma, kelle ta pärast pikki aastaid otsimist lõpuks leidis ja nüüd on tal plaanis neiu Jiniga paari panna ja keegi ei tohi talle vastu hakata.

Wu Chun as Nanfeng Jin

Xiongi peamine mantlipärija ja ütleks, et lemmik. Edukas ja tark noormees, kes küll austab oma vanaisa, kuid ei taha tema ärisid ega elada tema taktikepi järel ning teeb salaja plaane vanaisa pilgu alt ära kolimiseks, mis sest et see sulgeks kõik uksed. Samuti ei meeldi talle et Xiao Ma niisama sisse kolib aga aegamööda hakkab talle neiu meeldima, kuna too on siiski kahe jalaga maapeal.

Calvin Chen as Nanfeng Cai

Vanaisa Xiao järgmine mantlijpärija ja naistemees Cai, kes on rõõmsameelne noormees, kuid keda vanaisa ärid ja pärimine eriti ei huvita, kuid talle pakub huvi uus sugulane Xiao Ma, eriti kui too meeldib ka Jinile, siis on paras Jini kulul nalja saada.

Eric Lee Ang Lin as Nanfeng Ying

Veel üks neljast sugulasest, kuid nendest on Ying kõige vaiksem ja tõsisem, kuna tal oli aastaid tagasi suhe, mis purunes ja nüüd on ta põhimõtteliselt naiste vastane ega salli Xiao Ma'd silma otsaski, eriti kui too hakkab Jinile meeldima, on Ying kindel, et Xiao Ma lihtsalt mängib tema venna südamega.

George Hu as Nanfeng Lin

Ja viimane pärija on Lin, kes on ka lahke ja rõõmus noormees ja kellele meeldib Xiao Ma koheselt ega tee sellest ka saladust, aga tema katsed naises usaldust ja tundeid äratada, toovad kaasa aga ainult pahandusi ja hirmutavad Xiao Ma'd rohkem kui peaks.

HETKEID DRAAMAST:






Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar