23.3.15

Romantic princess [s1 ep3] (2007)


Kuna Xiao Mai tegi vanaisaga lepingu siis peab ta raha ju kuidagi tagasi teenima. Kasuisa teatab oma sõnumis et Rmp aitas tal lasta ennast tõestada ning mees võttis vanaisa pakkumise ainult seetõttu vastu et Xiao Mai saaks isa üle uhke olla, mitte et vanaisa sundis neid lahkuma.

Seepeale mõtleb neiu välja plaani: ta tahab vanaisa majas tööle hakata ning virutab kirvehinnad oma teenustele, seepeale laseb vanaisa aga töötajatel kiunuma hakata et Xiao Mai võtab nende tööd ära. Nii ei teeni neiu mitte ühtegi summat. Ta on masenduses ja kaua vannis ning kui väljub, on tema voodis Lin, kes üritab neiule selgeks teha, et armastab teda. Xiao Mai kutsub turvad.

Vanaisa kutsub kohale nii Lini kui  ka Jini ning käsib Linil Xiao Maist eemale hoida ning Jin peab nüüdseks neiu toa vastu kolima ja talle turvamehe eest olema. Nii Jinile kui ka  Xiao Maile see ei meeldi ja nad lähevad riidu, neiu viskab poissi vaasiga ja seda kuuleb pealt Cai.

Xiao Mai tahab Jinilt teo eest andeks paluda ja leiab noormehe toast infot korterite ja tööde kohta ning uurib kas mees tahab vanaisa juurest lahkuda. Cai viib Xiao Mai lõbusat päeva veetma ja pakub et annab neiule selle summa, mille too vanaisale võlgneb, kui neiu on nõus Jinile lõksu seadma. Xiao Mai on nõus.

Cai annab neiule tshekki ning too peab lihtsalt vanaisale ütlema, et talle meeldib Jin ning vanaisa käsiks neil kihluda, aga kuna Jin pole firma juhtimisest huvitatud ja kuna talle ka neiu ei meeldi siis teab Cai et Jin hakkaks ainsana vanaisale vastu ja see oleks juba põnev. Xiao Mai teatabki vanaisale et kutt meeldib talle ja annab ühtasi ka tshekki.

Lin tahab aga tüdrukult andeks paluda aga Xiao Mai arvab et poisil on halvad kavatsused kuna ta on ainult saunalinas ning kukub leiliruumis kokku. Peale seda teatab Xiao Mai Jinile kihlusest. Mees saab pahaseks kuid neiu üllatuseks ei torma vanaisaga võitlema.

Hommikul peavad nad aga kooli minema ning ka teised vennad saavad kihlusest teada, mis on shokk noorematele. Jin ja Xiao Mai peavad koos ühes autos olema. Lin on üllatunud et vaatamata faktile et vend on neiu vastu, ei hakanud ta vanaisale vastu. Tüdruk püüab Caiga rääkida ja tehingu lõpetada aga seepeale tahab Cai oma raha tagasi, aga Xiao Mai andis selle juba vanaisale.

Koolis püüab Xiao Mai sõpru leida aga kõik hoiavad kui katkust eemale. Kuid kaks neidu Sha Sha ja Ah Boa pakuvad sõprust. Jin on skeptiline neidude kavatsuses ning Xiao Mai kuuleb tüdrukutelt et poiss ei suhtle koolis kellegagi ning jätab endast kurja mulje ning mitte keegi ei proovi temaga suhelda sest noormehele see ei meeldiks, see teeb Xiao Mai murelikuks. Hiljem peab Jin ja Xiao Mai minema  tantsutundi.

Xiao Mai: You can reject him
Jin: Didn't you hear emp say this is an order that cannot be refused?
Xiao Mai: Really? You don't look like somebody who would take orders.

Xiao Mai: I finally get to see how you look like when you're nervious. At least you have some human emotions.

Cai: What if I told you a good way to play a prank on Jin?
Xiao Mai: What is it?
Cai: Get engaged with Jin

Cai: Of the four of us, the one who dares to fight back against emp is Jin

Lin: I either scare her or make her faint

10/8 (god damn... see cai pole ka idioot... aga jiing on niii lahe :D )

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar