16.3.15

Romantic princess [s1 ep2] (2007)


Xiao Mai saab aru et vanemad ei taha majast kolida ja teeb vanaisaga lepingu, et too annab talle 5 miljonit taivaani raha ning tüdruk maksab 5 aasta jooksul raha vanaisale tagasi, kui ta ei suuda raha maksta siis abiellub ta vanaisa otsusel vanaisa pärijaga, kelleks on ilmselgelt Jin. 

Xiao Mai on nõus ning näeb unes õudusunenägu et viis aastat hiljem on Jin paks ja türdruk ei taha temaga abielluda. Xiao Mai tahab minna oma vanematele külla aga ei tohi seda üksi teha ning Jin peab tüdrukuga kaasa minema. Tüdruk läheb aga üksi majja ning kutt jääb autosse tööd tegema. Veidi hiljem kutsub Xiao Mai poisi majja sööma ning nad söövad neljakesi õhtust, samal ajal ootab vanaisa  lapselast sööma aga neiu ei ilmu kohale.

Siis aga selgub et vanaisa maksis Lao Maile, Xiao Mai isale, raha et too läheks naisega Brasiiliasse tööle ja jätaks Xiao Mai maha. Tüdrukul polnud sellest aimugi kuid sai teada et vanemad on lennujaamas kui Xiao Mi helistas sõbrannale. Xiao Mai tahab mnna lennujaama aga vanaisa turvamehed  hoiavad neiut kinni ning tüdruk jookseb saabuva Jini auto ette. Poiss nõustub neiu lennujaama viima ja seda näeb pealt Lin. 

Xiao Mai jõuab lennujaama kui vanemad juba turvakontrollist läbi läksid ja peatada ei saa enam midagi. Tüdruk on vihane ja lohutamatu ning Jini õlg on neiu jaoks just perfektne. Hhiljem sõimab neiu vanaisa näo täis ja lahkub majast, kuna tal aga raha pole siis peab ta vihmaga jala oma vanemate uude majja minema, aga tal pole maja võtit, järsku on tema selja taga Jin ning taaskord on mehe õlg parim lohutaja.

Xiao Mai jääb poisi õlal magama ning hommikul teatab kutt et parem oleks kui neiu vanaisa juurde tagasi läheks, kuna tal pole ju raha. Saabub Sen Chuan ning viib neiu vastu tema tahtmist koju. Vanaisa käsib Jinil olla Xiao Mai vastu viisakam ja sõbralikum, kuid poiss teab mis see endaga kaasa toob, aga vanaisale vastu hakata ka ei saa..

Jin mängib üksi tennist ning sinn tuleb Lin kes teatab et teab et Jin käis vanaisa lapselapsega lennujaamas ja oli öö koos neiuga ning teatab et kui Jin neidu ei taha, siis on tema kohe neidu endale võtma nõus ning Jin teatab et temal pole selle vastu midagi...

Sen Chuan: The more you don't want  something to happen, the more likely it will happen.

Xiao Mai: Let me tell you first, I  wasn't looking at you. I was looking at the thing that just flew past outside the car window. There was..
Jin: A ufo?
Xiao Mai: Correct.. there was a ufo.
Jin: Are you sure it wasn't a superman that flew past?

Xiao Mai: The Mai family ancestors have dictated that there can't be any uneaten food left on the table. If there is, we have to fight for it. I can't go easy even if my opponents are mom and dad.

Emp: Lions are different from cats

Jin: Cai, why do I keep having the feeling lately that you're waiting to watch a good show?
Cai: Really?
Ying: Yes
Lin: It's very obvious

Jin: Okay, I'll take you there
Sen Chuan: Young master Jin...
Jin: Or else what do you plan to do? Hit her unconscious and then carry her back? Okay, I don't mind. But you're in charge of doing it. Be careful, don't get blood onto my car.

Jin: It's very ugly for a girl to  cry like this.

Jin: Since when have I become so  kind-hearted?

10/8 (Jin on nii armas kui neiuga koos on ja talle oma õlga pakkus :D so cute :) )



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar