25.3.15

Buzzer beat [s1 ep5] - Your Tears (2009)

Natsuki palub meeletult vabandust kuid Naoki ei taha midagi kuulda ja lahkub. Riko kutsub Kawasaki enda juurde ning sinna tuleb veel paar sõpra ning nad tähistavad Shuji sisse kolimist. Naoki läheb parki harjutama ning tal ei tule asi eriti hästi välja ning ta harjutab kõvasti terve öö.

Hommikul läheb Riko posti tooma ja märkab poissi ning teeb magavast Naokist pilti, seda näevad Mai ja Shuji. Kurb Naoki ärkab ja läheb lõpuks koju. Mai nõuab selgitust miks Riko poisist pilti tegi ning too tunnistab et talle meeldib Naoki, kuid kuna poisil on neiu ja ta tahab poisiga sõber olla siis püüab ta Kawasakit armastama hakata. 

Naoki läheb koju, kuid ei seleta emale ega õdedele midagi. Naoki harjutab palju üksi ega võta Natsuki kõnesid vastu. Naoki läheb Rikole raamatupoodi külla ja nad ajavad juttu. Pärast läheb ta koju ja seal on Yukino mees Yusuke vabandamas ja uut võimalust palumas. Naoki ütleb ka paar sõna vahele ning see paneb õdesi ja ema mõtlema mis on küll juhtunud kuid Naoki viskab nad oma toast välja ja käsib õel mehega rääkida ning enda olukorrast rohkem ei räägi. 

Kawasaki peab minema Bostonisse mõneks ajaks aga enne on suur treeninglaager kuhu Naoki, Yoyogi ja Natsuki lähevad. Saatuse tahtel pannakse Yoyogi ja Naoki ühte tuppa. Naoki on mängides agressiivsem kui tavaliselt ning meeskonnakaaslased uurivad et kas Naokil ja Natsukil on kõik korras aga poiss ei jaga selgitusi. Natsuki helistab uuesti Naokile ning poiss on nõus tüdrukuga rääkima. 

Natsuki tunneb ennast halvasti ja tahab ära leppida aga Naoki ei suuda naisele andestada ning jätab naise. Poiss palub Yoyogil Natsuki eest hoolitseda ja läheb jooksma. Ta mõtleb Natsukiga koosoldud ajale ning jookseb edasi. Tuppa jõudes helistab talle Riko, kes mängib viiulil ühe loo ning kõik juhtunud ja viiulimäng ajab poisi nutma ning ta ei suuda enam head nägu teha. Riko on mures ning hommikul kui Naoki harjutab, tormab Riko uksest sisse. Selgub et ta tuli viimase bussiga mis ei peatnud läheduses ning kuna taksot polnud, siis jooksis ta terve tee poisini ning Naoki kallistab teda. Peale kallistust ta vabandab kuid Riko kallistab teda uuesti kõvasti. 

Naoki: Why are you the one crying?

Shuji: Mai and Riko and I can all become a friends
Mai: You're not our friend. You're a freeloader. Don't mistake the two

Riko: Oh wait, you forgot your best friend

Mai: Riko, tell me something. Where can you find butterflies in the center of this city?
Riko: Oh no.. did you saw everything?
Mai: I can't believe it. Why did you secretly take his picture?
Riko: No I didn't intend to do it. But seeing Naoki's sleeping look, my hand naturally took out my phone and just pressed the button.


Yoyogi: Don't stab me with the knife while I'm sleeping.

Naoki: It might be lousy. But my pride matters a lot to me. 

Mai: No matter how much they say they're friends, they're still a man and the woman in the end. They can't do anything like just hold each other or kiss 

Shuji: But couldn't they do that as friend?

Riko: Kamiya-kun, are you okay?
Naoki: I should be asking you that.

10/8 (Tahaks ka sellist sõpra... ja nii armas oli see kallistuskoht.. Naoki ja Riko sobivad nii hästi kokku...)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar