4.3.15

Buzzer beat [s1 ep2] - The summer of love begins! (2009) - ブザー・ビート~崖っぷちのヒーロー

Riko ja Naoki söövad koos hommikust kus nad esimest korda kohtusid ning sinna tuleb Mai, kes ei suuda uskuda et Riko räägib võhivõõrale enda elust ja rahaprobleemidest. Sest nagu selgub, siis Riko ei tea kuti nimegi veel. Samas hakkavad nad sättima ennast topelt-kohtingule.

Natsuki tuleb Naoki emale ja õele külla. Yoyogi ei jäta kuidagi Natsuki rahule. Õhtul saadab Naoki Natsuki välja ning kui naine üksi jääb, kõnnivad Mai ja Riko temast mööda.

Buzzer beatil toimub pildistamine ja uus raske trenn. Natsuki valib 4 mees meeskonnast, kes juhendaksid väikseid lapsi korvpallis ning aitaksid tõsta huvi selle spordiala vastu. Kõigil on terve päev huvitav ja tegus. Õhtul läheb Riko Kawasakiga välja. Kui mees tüdruku ära saadab siis suudleb ta tüdrukut ning alguses on Riko rahulik aga koju jõuab ta juba suurest õnnest särades..

Yoyogi tuleb Natsuki ukse taha ja  tahab naisega teha tehingu, et kui mees saab rohkem punkte kui Naoki siis jätab Natsuki Naoki maha ja on koos Yoyogiga.

Riko: My parents took out the money that they saved for my wedding and got me a violin. So I don't have money for weddings.

Mai: Why did you talk so much to a person whose name you don't even know? 
Riko: I don't know either.. but he's a very good listener. 

Mai: Oh, nusiance candidates are the best! 

Naoki: And you should at least finish watching the match after yelling at me. 

Mai: Sorry, Im sorry. She doesnt know about the cheering rule. Im sorry

Riko: Hey, in order that I'll be able to shout next time could you tell me your name?

10/8 (Naoki on nii lahe ja meeldib hullult Riko juuksed... nii armas samas et tüdruk aitas poisil võistlusel enesekindluse tagasi saada.. kuid see Natsuki ja Yoyogi suhtes on mul tunne et seal alles hakkab jama tulema..)


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar