9.3.15

Romantic princess [s1 ep1] (2007)

 Lugu algab sellega et noor neiu nimega Xiao Mai unistab olemast nagu printsess aga tegelikult elab vaeselt ning rabab mitmes kohas tööd teha et koguda raha kooliks ja oma elamiseks.

Tööl olles aga jookseb üks kutt talle otsa ja neiu kaotab teadvuse, samal ajal saabub neiu kodu juurde kallid autod ja Huangfu Xiongi majahoidja ning teatab et Xiao Mai on Taivaani rikkama mehe lapselaps ning neiu viiakse vanaisaga kohtuma.

Samal ajal sõidavad võidu Nanfeng  Cai, Nanfeng Jin, Nanfeng Lin ja Nanfeng Ying. Ning nad on juba kuulnud et kadunud lapselaps on leitud. Ainus kellele see idee ei meeldi on Jin.

Xiao Mai jõuab vanaisa majja ja ta ei suuda uskuda kui suur ja ilus maja on ning kui vanaisa näeb lapselast on ta kindel et tegu on õigega, Jin aga arvab endiselt et tüdruk võib ainult teeselda et on lapselaps et siis raha ja head elu nautida. 

Teised kutid ei saa aru miks Jin ei taha et talle neiu meeldima hakkaks ja et tema neiule meeldiks, sest nende meelest on Xiao Mai üsnagi tore.

Xiao Mai püüab oma vanematega ühendust saada aga selgub et vanaisa ostis mehele ja naisele kingiks maja kui saab tüdruku enda juurde elama. Xiao Mai on selle peale vihane ja vanemad lubavad maja tagasi anda ja tüdruk et kolib vanemate juurde tagasi.

Xiao Mai: Do you feel somebody is watching us?
Xiao Mi: Yes... it's .... it's our supervisor.

Xiao Mai: That means "born with silver spoon", I have only a plastic spoon.

Xiao Mai: The dressing room here is twice the size of our living room. The bathroom here is bigger than my room.

10/8 (ÜSna tore, mulle tohutult meeldib kui rahulik ja vaikne on jin... ta jääb kohe silma :D )

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar