30.3.15

Romantic princess [s1 ep4] (2007)


Jin vaatab kuidas Xiao Mai õpib tantsimist aga kuna neiu pole enne tantsinud ja kõrgete kontsadega kingi kandnud, siis kukub ta rohkem kui tantsib ja juhendaja lahkub vihasena. Jin aitab neiule kinga jalga ja proovib talle tantsimist õpetada. 

Ah Boa ja Sha Sha tulevad Xiao Maile külla aga selgub et nad ei sõbrustanud tüdrukuga et olla ta sõbrad vaid et olla ja kohtuda empiga ning Xiao Mai mõistab millest Jin ennist rääkis ja miks kutil sõpru pole. Jin leiab kurva neiu ning mingil põhjusel hakkab ta rääkima miks tal sõpru pole.

Selgub et tal üks sõber oli Ah Jie, kes oli temast parim jooksja ja tahtis minna olümpiale. Jin oli sõbrale toeks kuniks saabus võistlus  mille Jin võitis, ta arvas et ehk jooksis ta tõesti Ah Jiest paremini aga selgus et sõber lasi tal võita, kuna too oli empi sugulane ning pm maksti sõber kinni et ta kaotaks ning peale seda pole Jin sõbraga rääkinud.

Peale seda tahab Xiao Mai kindlasti kihluse katkestada kuna teab et Jin tahab lahkuda ja tema hoiaks meest ainult kinni. Cai aga nõuab oma raha tagasi ja siis teeb avastuse et Xiao Mail on Jini vastu tunded. Xiao Mai püüab seda küll eitada aga mõtleb ise samas et ehk tal ongi tunded noormehe vastu.

Jin ja Xiao Mai peavad minema pulmakleiti valima ning kutt ei saa tüdrukult silmi, samas aga ei kinnita kui ilus neiu tegelikult on. Nad teevad valiku ning selgub et nende auto on kuskile läinud. Xiao Mai kutsub noormehe jalutama et nad saavad ka metrooga koju. Jin pole aga kunagi jalutanud kuid on nõus ning leiab korteri kuulutused.

Xiao Mai ja Jin lähevadki ühte korterit vaatama ning järsku räägib noormees oma tulevikuplaanidest ning on isegi üllatunud et seda tüdrukule niimoodi räägib. Hiljem püüab Xiao Mai vanaisalt raha tagasi saada ja kui vanaisa tahab teada miks siis küsib ta raha Sen Chuanilt, kuid mees teeb rohkem draamat ja neiu annab alla.

Õhtul tuleb Jin tüdruku juurde ja ütleb et viib ta kohtingule. Nad lähevad ühte perekonna hotelli. Xiao Mai on juba musta stenaariumi välja mõelnud aga selgub et kõik 4 kutti: Jin, Lin, Ying ja Cai on seal ja teevad tervituspeo Xiao Mai auks. Nad joovad purju ning hommikul ärkab Xiao Mai Cai kaisus. Peagi saab Cai aru mis Jini plaan oli ning Xiao Mai on kurb, kuna mõistab et Jin ei taha tõega abielluda ja tahab kihluse katkestada ning kuna vanaisa juba plaanib seda siis muudmoodi pole võimalik peatada seda.

Hiljem teatab Sen Chuan tüdrukule et Jin on haige ja jättis tantsutunni ära. Xiao Mai kardab et poiss väldib teda. Xiao Mai otsustab et ütleb vanaisale et kihlus tuleb katkestada...

Jin: Sometimes it's more troublesome to have friends 

Jin: Just a pair of cheap and low quality earrings can make you so happy.

Xiao Mai: Because we are human beings we need friends

Jin: Nobody wants to become a monster.. and futhermore a lonely monster.

Ah Jie: There's no one who cannot be moved by money. There's nothing that you can't buy with money

Xiao Mai: The truth is that you're not scared of getting hurt, but you're afraid of hurting others.

Cai: Whatever he has decided on, there's no way to change it even if it's the end of the world

Xiao Mai: But where did you learn those lines from?
Sen Chuan: That was close. I go home and watch korean dramas with my wife every day

Jin: Please don't ridiculously laugh like an idiot while I'm driving

Jin: All three of us know that nothing happened that night but emp doesn't know that.

Xiao Mai: Why can even such harsh words sound so gentle coming from him?

10/8 (päris hea plaan sel jinil aga samas saan ma ka temast aru ja selliseid sõpru nagu need kaks olid,  kui sa oled rikas pole sa kellegi eest kaitstud... kahjuks on see nii..)



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar