1.4.15

Buzzer beat [s1 ep6] – Promise (2009)

Naoki ja Riko kallistavad ning tüdruk lükkab poisi pikali. Hetkeks vaatavad nad teineteisele silma, kuid siis hakkab Riko telefon helisema ning tüdruk tuleb reaalsusesse tagasi. Ta peab tööle minema ning Naoki saadab Riko bussi peale. Seda näeb jooksutrenni teev Kawasaki.

Kodus ootab Mai aga selgitust miks Riko öösel minema tormas ja vahetult enne tööd tagasi koju tuleb. Sõbrad on mures mis toimub Naoki ja Natsuki vahel ja saavad teada et Naoki jättis Natsuki maha. Treeningul mõtleb Kawasaki Riko peale ja mõistab et kutt kes Rikole meeldib on Naoki ning tahab poisiga mängida. Ta teeb kaks meeskonda, kus paneb Yoyogi ja Naoki ühte võistkonda ja ise läheb vastasvõiskonda.

Treening on raske ning Naoki vigastab jooksul veidi oma jalga. Kawasaki uurib Naokilt, et ega too pole talle midagi rääkimata jätnud ning Naoki tunnistab et läks Natsukist lahku kuid ei plaani nii pea uut suhet ja see teeb treeneri tuju heaks. Riko ja Mai nädalad mööduvad tööl ja rääkides suhetest. Peagi on Shuji tagasi ning selgub et Naoki vigastus oli arvatust tõsisem kuid mitte väga hull.

Naoki on endiselt tujust ära ning õed ja ema mures. Ema uurib kas midagi on juhtunud ja lõpuks teatab Naoki et läks Natsukist lahku. Ema jaoks on see üllatuseks kuid teatab et loodab et poeg leiab kellegi kes teeb ta uuesti õnnelikuks.




Rikol on esinemine. Naoki läheb harjutama kuid jalg annab endiselt tunda. Riko tahab Kawasakile öelda et talle meeldib keegi teine kuid mees ei anna võimalust. Riko aga teatab tänaval et talle meeldib keegi teine ning sel hetkel saabuvad Kawasaki vanemad ning mees tudvustab tüdrukut kui oma neiut ning nad söövad lõunat. Peale seda teatab mees, et teab et too võib olla Naoki ning lubab oodata kasvõi igavesti, et Riko temasse armuks.

Naoki harjutab ja märkab Rikot. Nad ajavad juttu ning mõistavad, et on ammu sõbra piiri ületanud ning Riko annab poisile musi ja tormab minema. Hommikul on ta tujust ära ning Mai mõtleb mis juhtunud on. Tiimikaaslased saavad teada, et Naoki ja Natsuki läksid lahku ning saavad kokku et Naoki tuju tõsta. Natsuki mängib telekamängu mida ta Naokiga mängisid kunagi ning nutab...

Kawasaki teatab Naokile et nägi Rikot ja teda toopäev koos ning ütleb et usaldab teda...




Naoki: But this is Gotenba! If it was last year, it would be Australia
Riko: I'm so glad that it's closer compared to last year.

Natsuki: I was the one... who was dumped.

Mai: Wait a minute. It's full of sound effects, I don't really understand

Mai: It's more serious than imagined

Riko: But don't you think Kawasaki's chest is so built that it's a little frightening?
Mai: Stop finding wierd excuses.

Naoki: I'm fine.
Naoki mom: I know. I also know that you'll always say youre fine even when youre not.

Riko: Well, when you peel off the scab, the skin underneath is soft and smooth, isn't it? I like touching it.
Naoki: You're quite a maniac.

Naoki friend: You don't have to go for singles parties secretly anymore.

10/8 (Kawasaki on nii pealetükkiv aga samas... mõistan teda)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar