22.4.15

Buzzer beat [s1 ep9] – A torn bond (2009)

Väljas sajab vihma ning Naoki annab Natsukile oma vihmavarju ja rätiku. Natsuki tahab et poiss temaga jääks aga Naoki teatab et saab sõbraga kokku. Poiss jääb kõvasti hiljaks kohtumisele Rikoga ning tüdruk viib poisi oma koju kuivama. Siis helistab Natsuki Rikole ning räägib et kohtus Naokiga kes andis oma vihmavarju jarätiku ning jäi seepärast hiljaks. Riko saadab poisi ära.

Saabuvad Mai ja Shuji ning Riko saab teada, et treening lõppes varem kui tavaliselt. Riko läheb vanemate juurde. Naoki saab võimaluse ennast tõestada ning Mai teatab Naokile et Riko pole viimasel ajal eriti õnnelik olnud.

Naokil on tegemist ning ei saa Riko kõnesid vastu võtta. Naoki ostab Vivaldi plaadi ning kui nad lõpuks üksteist kätte saavad räägivad nad plaadist ning järgmisel päeval tuleb Riko tagasi. Natsuki tunnistab Utsunomiya, et tahtis Naokile meelega haiget teha ja et ta oleks depressioonis ja tuleks ning anuks et Natsuki ta tagasi võtaks aga poiss ei teinud seda. Kui Riko tagasi tuleb siis jookseb ta Natsukiga poes kokku ning viimane räägib temaga Naokist ning teatab et Riko pole parem kui tema, sest Riko ajab liini Naokiga samal ajal loodab Kawasaki et neil tuleb midagi ning Natsuki naerab nende kahe üle, et nad pole reaalne paar sest mõlemad elavad oma unistustes. Mai viib Riko Natsuki juurest minema. Naoki ja Yoyogi lähevad kaklema.






Riko kuuleb Shujilt et Yoyogi ja Naoki läksid Natsuki pärast kaklema ning poiss saadab sõnumi,et ei saa neiuga õhtul kohtuda. Hommikul harjutab Naoki pargis ja Riko läheb sinna ning tahab teada miks poiss talle valetab. Natsuki püüabNaoki kinni ning teatab et ta pole enam Yoyogiga koos. Naoki kuulab naise ära kuid ütleb et tal on nüüd keegi teine kelle eest hoolt kanda ning oleks aeg oma eluga edasi minna. Riko ootab Naokit aga ukse taha ilmub Kawasaki. Riko annab sõrmuse ning Kawasaki loodab et Naoki suudab ta õnnelikuks teha kuigi ei mõista miks naine Naokit armastab ja mitte teda..

Riko: You are full of lies
Naoki: That's right plus I’m hungry


Mai: No matter what,if you make Riko sad, I won’t ever forgve you

10/8 (Bitchid jäävad bitchideks.. ma arvasin et Naoki sai kakeldes rohkem viga..mitte et ma eriti verd näha oleks tahtnud)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar