15.4.15

Buzzer beat [s1 ep8] – Please don’t go (2009)

Naoki jookseb Riko juurde ja nad kallistavad ning suudlevad. Siis kuuleb Riko Mai ja Shuji samme ning Naoki peidab ennast Riko tuppa ja jääb seal magama. Hommikul tuleb ta juurde tüdruk ning kuna Shuji ja Mai on väljas siis saab Naoki rahulikult ära minna. Naoki otsustab Kawasakile tõtt rääkida. Mai ja Shuji näevad Naokit pargis ning seda kuidas Riko poisile aknast paberlennuki lennutab, paberil on aga tüdruku meiliaadress.

Natsuki näeb kuidas ta ergutustüdrukute rühmas oleva Kanazawa telefon heliseb ja helistajaks ei ole keegi muu kui Yoyogi. nii tunnistab kanazawa et teeb natsukle Yoyogiga sama mida Natsuki Yoyogiga Naokile tegi. Naine teeb näo nagu ei läheks see korda aga tegelikult on ta masenduses. Naoki on jalakontrollis ja tahab et meeskond ei teaks ta vigastusest midagi, sest hetkel see väga hull veel ei ole.

Naoki ja Riko saadavad pidevalt teineteisele sõnumeid. Rikole aga helistatakse ta väikse töö juurest ning teatakse et ta ei tohi enam seal baaris viiulit mängida. ema on rõõmus et Naoki on taas natukene rõõmsam. Õde kutsub ema Naoki võistlust vaatama kuid ema on kahtleval seisukohal, sest igakord kui ta vaatama on läinud, on poiss kaotanud. Riko harjutab pargis ning Naoki läheb sinna palli mängima.

Naoki laseb Rikol palli harjutada, kuid tüdruk on äärmiselt ettevaatlik oma käte suhtes, sest siis on viiuliga jokk. Riko tunnistab poisile, et tema oli see kes korjas üles tookord poisi telefoni ja tänu millele neiu Kawasakiga kohtus. Nende vestlus jälgib eemalt taksost Natsuki. Natsuki kasutab oma "sõprust" Rikoga ära, et lüüa kiilu Riko ja Naoki vahele ning tahab et tüdruk tunnistaks et kas and on koos ja kas tänu sellele tüdruk petab Kawasakit. Ning püüab enda mälestusest Naokiga ajada Rikot armukadetaks. Õhtul ei suuda Riko viiulimängule keskenduda.

Natsuki tahab minna parki harjutama aga leiab eest Shuji ja Mai. Nad räägivad mida nad tunnevad ja hakkavad käima. Natsuki vaatab Yoyogi harjutamist aga kutil ei lähe ükski korv sisse. Naoki ja Riko räägivad telefonis ning poiss teatab emale et tahaks et too teda toetama tuleks ning ei võta Natsuki kõnesid vastu, tüdruk on masenduses. Riko püüab Naoki suurepärast toitu teha aga ei tule just kõige paremini välja.

Vihma sajab ning Natsukil pole vihmavarju. Ta kohtab Naokit ning too annab talle oma vihmavarju ja rätiku ning Natsuki tahab et poiss talle Seltsiks jääb, kuid samal ajal ootab vihmaga pargis Riko Naokit. Lõpuks saab poiss minema, kuid selleks on Riko juba tükk aega oodanud. Natsuki kallistab poissi kui poiss on lahkumas nign ei taha lahti lasta, Riko külmetab pargis ja ootab Naokit.

Mai: Let’s continue our drinking session.

Shuji: It seemed like it was Riko who threw something to him, right?

Mai: If Shuji's and Utsunomiya's boat come towards me now, I'll feel like getting on Shuji's boat. Even if his boat is broken and small.

Mai: Somehow she just pisses me off

Natsuki: I’m sorry, even though we broke up already, I’m still always mentioning him. I just can’t let him go.
Riko: You don’t have to apologize.
Natsuki: Then let me talk about him a little more, okay?


10/8 (Need eksid on alati need kõige hullemad... :D Samas mulle meeeldi et Naoki valis Riko ja on sellele kindel ja võtab Natsukit kui tiimikaaslast ega torma talle sülle kui too teda kallistab..)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar