29.4.15

Buzzer beat [s1 ep10] – Goodbye (2009)

Kawasaki on nõus Naoki ja Riko suhtega juhul kui poiss suudab tõestada et suhe tüdrukuga suudab ta paremaks mängijaks teha. Toimub suur ja raske treening ning Naoki on väga tubli kuni hetkeni kui ta ees on Yoyogi ja ta keerutades oma haiget jalga veelgi rohkem vigastab. Poiss läheb arsti juurde ja tema võimaluseks on operasioon. Rikole helistab too sama mees kes baaris karjus et naine ei oska viiulit mängida ning pakub Rikole võimalust mängida nädala prast suurel etendusel kui ta harjutab kõvasti terve nädala ja saab heaks.

Naoki ema lubab poja võistlusi vaatama minna. Naoki ja Riko on koos väljas ning varsti peab tüdruk harjutama minema. Naoki ei räägi operatsioonist tüdrukule. Naoki teatab Yoyogile et too peaks rohkem tiimikaaslastega harjutama ning suureks üllatuseks on tüübid peagi ta selja taga ja soovivad edukat opertasiooni ning nii tiimikaaslased kui ka Yoyogi parem paranegu kiirelt ja olgu platsil tagasi. Rikol on prooviesinemine mis läheb edukalt, mitte küll perfektselt aga talle oldakse valmis võimalus andma ning ta on elu rõõmus ega tea et samal ajal oli Naokil operatisoon. Ta kuuleb sellest Mailt ning tormab haiglasse.

Haiglas näeb ta Natsukit poisi juures ega astu palatisse sisse. Ka Naoki ema ja õde tulevad ning Natsuki mängib ohvrit ning teeb kurva näo et kahteseb et tema ja Naoki lahku läksid. Ema lubab pojaga rääkida. Hiljem saab Naoki Riko sõnumi kätte ning teatab ka tüdrukule et käis opil kuid ei öelnud sest ei tahtnud et too muretseks. Jõuab Riko suuurpäev kätte.

Riko esinemine läheb suurepäraselt ning kuulamas on Riko vanemad, Naoki ja ka Mai. Peale esinemist saab Riko kutse ühineda orkestriga Karuizawas aga tüdruk keeldub kuna tahab olla koos Naokiga. Naoki proovib palli mängida aga endiselt haige jalg takistab väheke. Riko tuleb poisi juurde ning Naoki teatab, et kuna tüdruk on poissi alati julgustanud ja toeks olnud siis on tema tüdrukule ka ning tüdruk peaks kindlasti minema Karuizawasse ning nad jätavad pisarates hüvasti..

Riko: I have to trust Naoki more

Naoki: Men wouldn’t want to let the women they like, see their weak side

Naoki mom: Therefore, even if I go and show my support for Naoki, he will definitely still win.
Naoki: What are you saying?
Naoki sister: Because brother loses everytime mom shows up.


Naoki: "Dream" became such a heavy word that I felt I was going to get crushed under it

Riko: If I knew what you were going to say, I would have prepared a cooler present

10/8 (Natsuki teab kuidas mängida... ikka peab enne lõpu mingi hull draama olema...)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar