6.4.15

Romantic princess [s1 ep5] (2007)


 Xiao Mai ei suuda vanaisale öelda et tahab kihluse katkestada. Vanaisa näitab tüdrkule videot tema vanematest ning korraldatakse balliõhtut. 

On balliõhtu ning seal tutvustatakse avalikult Xiao Maid kui empi lapselast. ja vanaisa teatab et Xiao Mai ja Jin on kihlatud. Kumbki kihlatutest ei taha olla seal laval aga mis teha. Jin ja Xiao Mai peavad tantsima ja tantsulõpus kutt kõnnib minema, Cai viib tüdruku eemale ja too tunnistab et ei taha et Jin peaks kannatama ja  tahab kihluse katkestada aga ei tea mida vanaisa Jinile teha võib. Ah Jie on ka peol ning räägib väheke juttu Jiniga. Peale seda on mees endast väljas ja ei tee Xiao Maist välja.

Xiao Mai läheb poissi otsima ning kutt ütleb et põhjus miks ta empi juurest lahkuda tahab on see et ta ei taha Ah Jie suguseks muutuda ja Xiao Mai teatab vanaisale et talle ei meeldi enam Jin ning tahab kihluse lõpetada. Jin kuuleb uudisest kui teenrid seda omavahel arutavad ja sõidab minema.

Emp on marus et mees minema sõitis ja saadab mehed otsima. Vennad on ka mures, et Jin on jamas ja vanaisa maru vihane. Seepeale jätab Xiao Mai vanaisale kirja ja kaob majast. Ka saadetakse kõik tüdrukut otsima. vanaisa läheb koos Sen Chuaniga isiklikult noori otsima.

Jin sõitis niisama ringi ja tahtis päikeseloojangut näha, mitte ei jooksnud kodust ära ning kui kuuleb Linilt et Xiao Mai minema läks, siis tormab ta tüdrukut otsima. Vanaisa turvad otsivad tüdruku vanemate maja läbi kuid kui nad on lahkunud läheb neiu alles sinna.

Mõni aeg hiljem tueb sinna ka Jin ning kuna tüdruk arvas et tegu on vargaga siis lööb põrandaharjaga kutti. Jin teatab et kavatseb siiski lahkuda empi juurest aga ei taha et Xiao Mai kannataks. Xiao Mai tahab poisi telefoni et näha kas temast ja Caist on seal pilt, ei ole, kuid Jin jookseb järgi et telefon kätte saada ja kukub tüdrukule otsa. Nad on suudlemas kui tuba valgeks lööb..

Emp ja Sen Chuan on seal ja noored on sunnitud välja tulema. Vanaisa arvab aga et noored jooksid minema et koos olla ning on õnnelik et kihluspidu ei peagi katkestama. Cai on toimuva üle õnnelik ja pakub Xiao Maile raha, nende kokkuleppe kohaselt aga tüdruk keeldub.. Raha pakkumisest kuuleb ja Jin ja tahab teada mis toimub...

Ah Jie: There's nothing money can't buy in this world

Ying: Little princess, why is it that ever since you came here, there has never been a peaceful day in the Huang Fu family?

Xiao Mai: Talking about fiance, we probably have the shortest engagement in history

Xiao Mai: I have to waste another nt$10 again..

Lin: Bad news, Xiao Mai ran away from home too
Ying: The little princess really thinks that there's not enough trouble already.
Cai: This Xiao Mai is really awesome
Lin: Even emp is personally going to look for them this time round.
Ying: I think Jin is really in big trouble now

Xiao Mai: The most dangerous place is also the safest one.

Xiao Mai: I'm sorry I thought it was a thief and didn't know it was you
Jin: It's okay. It's right for you to protect yourself. But.. don't you think you hit a little too hard?

Emp: Sen Chuan, you went too early. You should've gone a little later, in order to give both of them more time alone, right?
Sen Chuan: Right, emp, if I had gone in a little later, you might have great-grandchildren already.

10/8 (Pahgan, nad oleks võinud suudelda..  aga mnjaa..see põgenemiskoht oli hea :D )

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar