8.4.15

Buzzer beat [s1 ep7] - An Extra Fifteen Minute Special!! I Won't Part From You (2009)

Natsuki helistab Naokile. Kawaski ootab lennujaamas lendu ja Rikot, naine tulebki ning mees annab talle suure kingipaki. Riko ja Mai arutavad oma armuelu üle ja hakkavad Kawasaki paki avama. Seal on karp karbis.

Naoki viib oma asjad Natsuki juures ära ning annab naisele korteri võtme ka tagasi. Naoki õel tekib plaan korraldada topeltkohting oma vennale aga Naoki taha sellest kuulda. Riko ja Mai juba ootavad kannatamatult mis karbis on ja kõige sees on väike karp sõrmusega. Naoki ja Shuji mängivad pargis korvpalli ning Riko ja Mai ronivad aknale. Mai teatab sõrbannale et Naoki läks tüdrukust lahku. Riko ei tea mida teha, Shuji märkab tüdrukuid nign nüüd mõistab Naoki kuidas tüdruk teadis et ta mängib.

Naoki jalg teeb endiselt haiget ning ta läheb arsti juurde ja selgub et kui asi nii edasi on siis peab ta opile minema. Poes märkab poissi Riko ning jookseb minema. Naoki jookseb järgi. 

Naoki teatab et nad saavad olla ainult sõbrad ning oleks parem kui nad ei kohtuks. Sellepeale teatab Riko et vihkab poissi.. Utsunomiya ja Mai on väljas ja seal on ka Shuji koos Naoki õe ja paari sõbrannaga. Need sõbrannad tormavad koheselt Utsunomiya juurde ning Mai kargab Shujile kraesse sest ei suuda uskuda et too oma vanust arvestades keskkooli neiudega väljas on. 



Riko püüab Naokist üle saada ja teatab Maile et vihkab poissi. Naoki harjutab taaskord pargis ning ema vaatab salaja pealt. Järsku ilmub kohale ka õde, ning nad vaatavad Naokit. Õde märkab et keegi justkui vaatas aknast aga loobub sellest ideest. Riko istub akna all ega julge liigutada...

Yoyogi tahab Natsuki juurde minna aga naisel on tegemist, seega helistab mees naise töökaaslasele ja lepib sellega õhtul kohtumise kokku. Naoki on sõpradega väljas. Riko mängib viiulit kuid ühele isikule ei meeldi see ja ta valab oma viha naise peale välja. Seal olnud Natsuki uurib kuidas Rikol on ning nähes Naoki numbri ja nimega võtmehoidjat, pakub ta ennast Rikole sõbrannaks. Shuji aitab Mail lambipirni vahetada ning kukub toolilt tüdruku peale. 

Shuji tunnistab Maile et tüdruk meeldib talle. Ning nad on peaaegu suudlemas aga Riko jõuab koju. Riko annab sõbrannale nõu et Shuji on palju parem kui Utsunomiya ning läheb parki. Seal helistab talle ema ja soovib õnne, tüdruk nutab ning püüab emale head nägu teha, seda juhtub nägema parki teel olev Naoki, kuid ei taha tüdrukut segada ning lahkub. Riko tunneb poisi pallipõrgatuse järgi ära.

Naoki vabandab ema ees, et pole just parim poeg olnud ning ei tea kas helistada Rikole ja soovida õnne või mitte. Riko, Mai ja Shuji tähistavad Riko sünnipäeva. Sünnipäevalapsel tekib idee kuidas Shuji ja Mai omavahele jääks ning saadab nad süüa ja juua juurde ostma. Mai haarab koridoris Shuji käest kui poiss valele poole läheb, siis ehmub ja laseb lahti. Shuji haarab uuesti Mai käest ja nad lähevad poodi. Naoki helistab Rikole ja soovib õnne, tüdruk palub poisil palli põrgatada ning suureks üllatuseks on poiss ta maja taga pargis. Riko palub vabandust ja lubab et ei suudle, kallista ega tee mitte midagi, peaasi et poiss ei keelaks neil enam kohutda. Naoki on vait, kuid siis tormab Riko tuppa. Nad kallistavad ja poiss suudleb teda..




Mai: Wait a minute. There are too many plot twists and my brain cannot catch up.

Mai: Not long ago, we were still the BBF singles. But why are you the only one getting all the action in love now?

Naoki sister: I have friends who are fans of arcs. Would you go for a group date with us just once?
Shuji: A group date?
Naoki sister: Shh..


Shuji: The ladies that I’m staying with said that they are going to discuss about love problems tonight.

Mai: By the way, can I tell you something else that will shock you?
Riko: What? Don’t tell me Utsunomiya asked you out for a second date?
Mai: He did ask me. But that’s not what I want to say


Naoki: I’m a sportsman after all. I’ll definitely be able to catch up with you.

Naoki sister: I was thinking of getting a boyfriend but I failed.

Naoki: Mom.. I’m sorry for the things I’ve done
Mom: What things? Ah, that you forgot to take the laundry out for the cleaning?


Shuji: What should I do? What should I do? What should I do? I can’t tell anyone that Mai has the best navel in the world...

Riko: No no noo.. this is closer than five meters..

Mai: A good woman would choose her girl friend over guys. 
Riko: But doesnt that mean you can’t find a boyfriend?


10/9 (Sa ütled et ei tea aadressi aga nüüd jooksed uksest sisse?)


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar