18.3.15

Buzzer beat [s1 ep4] – A schoking evening (2009)

Natsuki on nõus Naokiga kohtuma ning ajab ruttu Yoyogi korterist välja. Riko arvab, et Naoki telefoni sattumine tema kätte oli saatus aga Riko üritab sõbrannat veenda, et saatus oli selles et Riko Kawasakit kohtas ning Naoki ei tohi talle meeldida. Naoki läheb Natsuki juurde ning avastab sealt võõrale mehele kuuluva eseme kuid ei ütle midagi. Natsuki käitumine on muutunud ning hiljem kodus mõtleb ta võimalusele et naine võib teda petta, samal ajal arutavad ta õed ja ema õe abikaasa petmisest.

Naoki lahkub kodus ja läheb korvpalli mängima, seal mängib Riko viiulit ning küsib luba poisi mängu vaadata ning püüab endale sisendada, et Naoki on ainult sõber ja ei midagi muud. Shuji kolib Mai ja Riko juurde sisse. Kawasaki ja teine abiline märkavad et Naoki on palju energilisem kui varem.

On suvefestival ning Riko ja Mai lähevad ka sinna. Selgub et Kawasaki on naistemangent ning vägagi populaane. See ei meeldi eriti Rikole. Ka ei saa ta palle korvi. Peale festivali läheb aga Riko Kawasakiga tülli, sest ei suuda leppida et mees on naiste hulgas niivõrd populaarne ka minevikus olnud. Mai lohutab teda ning Naoki helistab ka ning püüab tüdrukule selgeks teha et Kawasakit saab ikka usaldada.

Yoyogil on võistlus ning telekast jälgivad seda teised meeskonnakaaslased. Naoki tunneb ära randmepaela mille ta Natsuki juurest leidis ning uurib selle kohta. Natsuki suudab ennast välja vabadada aga poiss mõtleb sellele koguaeg.. õdedega shoppama minnes leiab ta et Riko esineb seal samas ning läheb teda kuulama.

Kohale tuleb ka Kawasaki hiiglasuure roosikimbuga ning seda nähes annab Naoki oma väikse lille ühele väiksele lapsele. Riko ja Kawasaki lepivad ära. On naoki ema sünnipäev ning Naoki püüab rõõmus olla aga kahtlused Natsuki kohta häirivad. Yoyogi peab veel nädala puhkama ja vigastust ravima. Riko ja Naoki kohtuvad teel, kui Riko on teel kohtumisele Kawasakiga ning Naoki teel võimlasse korra tagasi. Naoki ja Riko teevad omavahel lubaduse viia oma unitused täide isegi kui see võtab sada aatat aega.

Riko püüab ennat veenda, et talle ei meeldi Naoki, kuid jõuab ikka järeldusele, et on Naokist sissevõetud, kuid püüab seda maha suruda ja olla koos Kawasakiga. Võimlas on aga Yoyogi endas ja vigastuses pettunud ning teda lohutab Natsuki. Naine suudleb mees ja sel hetkel astub uksest sisse Naoki...


Yukino: The drink that you made for me when I was having exams. 

Naoki: I can't even be troubled even if I want to in this kind of family environment. 

Riko: Oh good morning 
Shuji: Good morning 
Riko: Oh.. I forgot my bra 

Mai: Thanks for burting my bubble 

Naoki: I have to pull myself together. 

Yoyogi: If you are so kind to everyone, you'll just get in trouble later

Riko: I don't like him, right? I don't like him, I don't like him.. I like him 

10/9 (Naoki ja Riko võiks juba koos olla... My heart skips a beat kui ta lõpus Natsukit ja Yoyogid suudlemas nägi... mul on Naokist nii kahju aga paras Natsukile et ta vahele jäi..) 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar